Pasta vegetala de cacao 40g herbavit
Momentan Indisponibil
219932
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica acestuia. Are o culoare galbuie, cu aroma si gust specific._x000D_ Componenti principali: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, polifenoli, teobromina, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli. _x000D_ Este solida la temperatura camerei, se topeste la peste 35 grade. _x000D_ Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie , cofetarie. Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetărie. Pastrare: la loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina. Pastrare: la loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina.Descriere produs
Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica acestuia. Are o culoare galbuie, cu aroma si gust specific._x000D_ Componenti principali: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, polifenoli, teobromina, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli. _x000D_ Este solida la temperatura camerei, se topeste la peste 35 grade. _x000D_ Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie , cofetarie. Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetărie. Pastrare: la loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina. Pastrare: la loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina.