Patine pentru covor, mocheta si iarba fun slides carpet skates

Patine pentru covor, mocheta si iarba fun slides carpet skates

5 Produs(e)
07-02BX

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Patine pentru covor, mocheta si iarba Fun Slides Carpet Skates sunt special realizate pentru a aluneca pe orice suprafata din material sau pe iarba.


Patinele Fun Slides nu vor deteriora covoarele sau mochetele dumneavoastra pentru ca au incorporata o portiune cu denivelari care ii ajuta sa franeze.


Fun Slides Carpet Skates sunt de marime universala pentru copii cu varsta intre 6 - 18 ani


Cu aceste patine pentru covor Fun Slides este aceeasi senzatie ca atunci cand patinezi in ciorapi pe o podea de lemn, insa cu patinele controlul este mult mai mare.


Ca sa descurajeze patinatul direct pe podeaua de lemn, dar si pentru a frana mai eficient, patinele au la partea din fata o suprafata denivelata.


Patinele pentru covor sunt ideale pentru zilele ploioase, cand nu vreti sa iesiti din casa cu copii si totusi doriti sa petreceti momente distractive impreuna cu acestia.


Caracteristici Patine de covor:


- O marime se potriveste tuturor


- Aluneca pe orice tip de covor,mocheta sau iarba


- Functioneaza prin alunecarea pe covor, asemanator patinelor cu role


- Recomandate copiilor cu varsta intre 6 - 18 ani.


Pachetul Fun Slides Carpet Skates include:


2x talpi pentru alunecare


2x perechi de branturi


2x benzi de prindere cu scai.


*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"


Descriere produs

Patine pentru covor, mocheta si iarba Fun Slides Carpet Skates sunt special realizate pentru a aluneca pe orice suprafata din material sau pe iarba.Patinele Fun Slides nu vor deteriora covoarele sau mochetele dumneavoastra pentru ca au incorporata o portiune cu denivelari care ii ajuta sa franeze.Fun Slides Carpet Skates sunt de marime universala pentru copii cu varsta intre 6 - 18 aniCu aceste patine pentru covor Fun Slides este aceeasi senzatie ca atunci cand patinezi in ciorapi pe o podea de lemn, insa cu patinele controlul este mult mai mare.Ca sa descurajeze patinatul direct pe podeaua de lemn, dar si pentru a frana mai eficient, patinele au la partea din fata o suprafata denivelata.Patinele pentru covor sunt ideale pentru zilele ploioase, cand nu vreti sa iesiti din casa cu copii si totusi doriti sa petreceti momente distractive impreuna cu acestia.Caracteristici Patine de covor:- O marime se potriveste tuturor- Aluneca pe orice tip de covor,mocheta sau iarba- Functioneaza prin alunecarea pe covor, asemanator patinelor cu role- Recomandate copiilor cu varsta intre 6 - 18 ani.Pachetul Fun Slides Carpet Skates include:2x talpi pentru alunecare2x perechi de branturi2x benzi de prindere cu scai.*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
-02BX
Tip produs:
Patine pentru

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Patine pentru covor, mocheta si iarba fun slides carpet skates avand numarul de indentificare 07-02BX are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 32.84 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 2.74 lei / luna. Puteti cumpara online Jucarii interactive copii si alte produse din categoria Jucarii, Copii si Bebe

Negociaza pretul!

Patine pentru covor, mocheta si iarba fun slides carpet skates

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.