Periuta dinti electrica trisa sonic performance

10 Produs(e)
679194

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 28.33 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Periuta de dinti electrica Trisa Performance 679194, 40000 de pulsatii sonice

Produs dezvoltat si fabricat in Elvetia.

Periuta de dinti cu vibratii sonice care datorita celor 40.000* de pulsatii sonice si a efectului hidro-dinamic astfel generat ofera un efect de curatare superior si in profunzime. Cu microcip integrat, pentru o curatare profesionala.
*atunci cand bateria este complet incarcata; o deviatie de +/- 10% poate aparea datorita configuratiei tehnice.

Capetele cu perii moi, rotunjiti si firele in X curata dintii eficient si in profunzime, indepartand placa dentara si protejand gingia, accesand chiar si spatiile interdentare.
Se recomanda schimbarea capului de periuta la maxim 3 luni.

Pachetul contine: 1 periuta electrica cu baterie litium-ion, 1 incarcator, 2 capete Trisa Sonic.Dupa fiecare 30 de secunde, functia automata TIME CONTROL semnalizeaza mutarea spre o alta zona de curatare. Dupa 2 minute, o intrerupere mai lunga semnalizeaza atingerea timpului de curatare recomandat de medicii stomatologi. Pentru o durata constanta de periaj.


Modul de operare curent este afisat pe SMART DISPLAY:
CLEAN/SENSITIVE Este afisat modul de curatare, prin aprinderea ledului corespunzator.

BATTERY Led de atentionare cand bateria trebuie reincarcata. Ledul indicator de culoare verde arde intermitent la incarcare si constant cand bateria este complet incarcataModul de curatare:
CLEAN: pentru o curatare eficienta a suprafetei dintilor si a spatiilor interdentale;

SENSITIVE: pentru o curatare blanda a dintilor si o stimulare placuta a gingiilor.

Incarcator cu reglaj automat al voltajului intre 100-240 V, pentru utilizare universala. Include baterie reincarcabila de 1000mAh, cu impact redus asupra mediului. O incarcare a bateriei tine pana la 2 saptamani (2 x 2 minute pe zi).
Atentie! Nu lasati la indemana copiilor sub 8 ani sau a persoanelor cu dizabilitati psihice sau mentale, permanente sau temporare. Risc de inghitire a capetelor de schimb.

Descriere produs

Periuta de dinti electrica Trisa Performance 679194, 40000 de pulsatii soniceProdus dezvoltat si fabricat in Elvetia.Periuta de dinti cu vibratii sonice care datorita celor 40.000* de pulsatii sonice si a efectului hidro-dinamic astfel generat ofera un efect de curatare superior si in profunzime. Cu microcip integrat, pentru o curatare profesionala.

*atunci cand bateria este complet incarcata; o deviatie de +/- 10% poate aparea datorita configuratiei tehnice.Capetele cu perii moi, rotunjiti si firele in X curata dintii eficient si in profunzime, indepartand placa dentara si protejand gingia, accesand chiar si spatiile interdentare.

Se recomanda schimbarea capului de periuta la maxim 3 luni.Pachetul contine: 1 periuta electrica cu baterie litium-ion, 1 incarcator, 2 capete Trisa Sonic.Dupa fiecare 30 de secunde, functia automata TIME CONTROL semnalizeaza mutarea spre o alta zona de curatare. Dupa 2 minute, o intrerupere mai lunga semnalizeaza atingerea timpului de curatare recomandat de medicii stomatologi. Pentru o durata constanta de periaj.

Modul de operare curent este afisat pe SMART DISPLAY:

CLEAN/SENSITIVE Este afisat modul de curatare, prin aprinderea ledului corespunzator.BATTERY Led de atentionare cand bateria trebuie reincarcata. Ledul indicator de culoare verde arde intermitent la incarcare si constant cand bateria este complet incarcataModul de curatare:

CLEAN: pentru o curatare eficienta a suprafetei dintilor si a spatiilor interdentale;SENSITIVE: pentru o curatare blanda a dintilor si o stimulare placuta a gingiilor.Incarcator cu reglaj automat al voltajului intre 100-240 V, pentru utilizare universala. Include baterie reincarcabila de 1000mAh, cu impact redus asupra mediului. O incarcare a bateriei tine pana la 2 saptamani (2 x 2 minute pe zi).

Atentie! Nu lasati la indemana copiilor sub 8 ani sau a persoanelor cu dizabilitati psihice sau mentale, permanente sau temporare. Risc de inghitire a capetelor de schimb.

Produs

Produsul Periuta dinti electrica trisa sonic performance este vandut prin negociat.ro de Zass Romania SRL Partener

Informatii suplimentare

Brand:
Trisa
Model Produs:
79194
Tip produs:
Periuta dinti

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Periuta dinti electrica trisa sonic performance

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.