Pompă electrică de sân pico, babyono

Pompă electrică de sân pico, babyono

30 Produs(e)
1485

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.9 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 268.80 Lei
  230.72 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 19.23 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Pompă de sân electrică Pico Babyono 1485Fără fire, fără tuburi, fără cabluri proeminente.

Aceasta este o pompă de sân fiabilă, cu un design modern. Este foarte usoara, silentioasa si confortabila, in timp ce aspectul sau frumos va impresiona toate mamicile. Setul include un biberon și pâlnii înlocuibile în două dimensiuni.
Veti descoperi cât de  eficientă poate fi extragerea laptelui cu pompa electrică de sân PICO.

3 Moduri


Există 3 moduri de lucru disponibile - masaj, stimulare a lactației și extragere profundă a laptelui. Aceasta pompă de sân trifazată oferă 9 niveluri de putere de aspirație. Prin urmare, puteți adapta produsul la nevoile dvs. actuale.

Confortabila


Pompa de san PICO este silentioasa si usoara. Este formata din mai multe părți datorită cărora devine ușor de utilizat.

Palnii de 2 dimensiuni


Deoarece mămicile care alăptează acordă prioritate confortului, setul este format din pâlnii de două dimensiuni: 21 mm și 24 mm. Sunt fabricate din materiale sigure, fără BPA. Alege-o pe cea care se potrivește mamelonului tău.

Componente separate


Membrana și supapa împiedică intrarea laptelui în pompă. Ca rezultat, puteți fi sigura că laptele este extrem de igienic și sigur.

Ecran tactil - touch screen


Ecranul pompei de san este mare si clar. Vă permite să vedeți modul de lucru, să controlați puterea de aspirație și să verificați starea bateriei. Este un produs foarte ușor de utilizat.

Biberon cu tetina


Setul contine o sticla de lapte cu tetina. Puteți servi lapte unui bebeluș imediat, fără a fi nevoie să-l turnați in alt recipient.
Pompa noastră de sân este potrivită pentru majoritatea biberoanelor disponibile pe piață.

Fara fir - wireless


O poți duce cu tine oriunde, chiar și în călătorie, deoarece are o baterie încorporată și nu trebuie conectată la priză tot timpul. Pentru a facilita transportul, este dotata cu o geantă.

Timp lung de functionare


Pompa de sân trifazată poate funcționa până la 2 ore cu o baterie incarcata total. Oferă un mod de oprire automată (oprire după 30 de minute). O poți încărca rapid cu un cablu USB-C.

Design modern

Știm cât de importantă este estetica. Ne-am concentrat atât pe calitatea materialelor, cât și pe finisaj. Elementele de auriu cu roz și culoarea subtilă a carcasei fac ca produsul să arate elegant.

MODURI DE LUCRU

Modul masaj
Acest mod de lucru presupune trei mișcări de masaj, urmate de o mișcare de aspirație. Acest mod este recomandat pentru a stimula sânul să extraga mai mult lapte în timp scurt, precum și pentru a calma durerea în cazul sânilor plini.

Modul de pompare
Acest mod implică mișcări lungi și ample care garantează o colectare eficientă a laptelui.

Modul de lactație
În acest mod, pompa de sân face mișcări intensive, dar minore, pentru a stimula lactația și pentru a încuraja glandele lactare să producă lapte.

Proprietăți tehnice:

Conținutul setului:

pompa de san PICO pâlnie din silicon cu diametrul de 21 mm și 24 mm cablu de incarcare USB-C geanta de depozitare biberon de 180 ml cu tetina și capac nivelul de zgomot maxim - 53 dB baterie de 1100 mAh timp de lucru cu baterie incarcata complet: aproximativ 120 min.

Descriere produs

Pompă de sân electrică Pico Babyono 1485Fără fire, fără tuburi, fără cabluri proeminente.Aceasta este o pompă de sân fiabilă, cu un design modern. Este foarte usoara, silentioasa si confortabila, in timp ce aspectul sau frumos va impresiona toate mamicile. Setul include un biberon și pâlnii înlocuibile în două dimensiuni.

Veti descoperi cât de  eficientă poate fi extragerea laptelui cu pompa electrică de sân PICO.3 Moduri

Există 3 moduri de lucru disponibile - masaj, stimulare a lactației și extragere profundă a laptelui. Aceasta pompă de sân trifazată oferă 9 niveluri de putere de aspirație. Prin urmare, puteți adapta produsul la nevoile dvs. actuale.Confortabila

Pompa de san PICO este silentioasa si usoara. Este formata din mai multe părți datorită cărora devine ușor de utilizat.Palnii de 2 dimensiuni

Deoarece mămicile care alăptează acordă prioritate confortului, setul este format din pâlnii de două dimensiuni: 21 mm și 24 mm. Sunt fabricate din materiale sigure, fără BPA. Alege-o pe cea care se potrivește mamelonului tău.Componente separate

Membrana și supapa împiedică intrarea laptelui în pompă. Ca rezultat, puteți fi sigura că laptele este extrem de igienic și sigur.Ecran tactil - touch screen

Ecranul pompei de san este mare si clar. Vă permite să vedeți modul de lucru, să controlați puterea de aspirație și să verificați starea bateriei. Este un produs foarte ușor de utilizat.Biberon cu tetina

Setul contine o sticla de lapte cu tetina. Puteți servi lapte unui bebeluș imediat, fără a fi nevoie să-l turnați in alt recipient.

Pompa noastră de sân este potrivită pentru majoritatea biberoanelor disponibile pe piață.Fara fir - wireless

O poți duce cu tine oriunde, chiar și în călătorie, deoarece are o baterie încorporată și nu trebuie conectată la priză tot timpul. Pentru a facilita transportul, este dotata cu o geantă.Timp lung de functionare

Pompa de sân trifazată poate funcționa până la 2 ore cu o baterie incarcata total. Oferă un mod de oprire automată (oprire după 30 de minute). O poți încărca rapid cu un cablu USB-C.Design modernȘtim cât de importantă este estetica. Ne-am concentrat atât pe calitatea materialelor, cât și pe finisaj. Elementele de auriu cu roz și culoarea subtilă a carcasei fac ca produsul să arate elegant.MODURI DE LUCRUModul masaj

Acest mod de lucru presupune trei mișcări de masaj, urmate de o mișcare de aspirație. Acest mod este recomandat pentru a stimula sânul să extraga mai mult lapte în timp scurt, precum și pentru a calma durerea în cazul sânilor plini.Modul de pompare

Acest mod implică mișcări lungi și ample care garantează o colectare eficientă a laptelui.Modul de lactație

În acest mod, pompa de sân face mișcări intensive, dar minore, pentru a stimula lactația și pentru a încuraja glandele lactare să producă lapte.Proprietăți tehnice:Conținutul setului:pompa de san PICO pâlnie din silicon cu diametrul de 21 mm și 24 mm cablu de incarcare USB-C geanta de depozitare biberon de 180 ml cu tetina și capac nivelul de zgomot maxim - 53 dB baterie de 1100 mAh timp de lucru cu baterie incarcata complet: aproximativ 120 min.

Informatii suplimentare

Brand:
BabyOno
Model Produs:
1485
Tip produs:
Pompă electrică

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Pompă electrică de sân pico, babyono având numărul de identificare 1485 are un stoc estimativ de 30 bucăți și este vândut la prețul de 230.72lei, iar livrarea costă 24.90 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC CASA BEBELUSULUI SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 19.23 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Pompe de san si alte produse din categoria Jucarii, Copii si Bebe

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Pompă electrică de sân pico, babyono

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.