PROIECTOR LED CU SENZOR DE MISCARE FSL, 30W LUMINA RECE IP65

PROIECTOR LED CU SENZOR DE MISCARE FSL, 30W LUMINA RECE IP65

5 Produs(e)
FSF21-30W

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 22 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 92.00 Lei
  71.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 5.92 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

FSF21-30W CU SENZOR


Proiectorul LED LUMINASTAR este un corp de iluminat cu structura din aluminiu si dispersor din sticla. Acest corp de iluminat este echipat cu LED-uri 2835SMD integrate, ce au o putere de 30W cu senzor de miscare si un flux luminos 2400lm. Sursa de tip LED, asigura atat un consum redus de energie cat si o luminozitate ridicata, fiind compatibila din punct de vedere energetic cu clasa de consum A+.Brand FSLTensiune de Alimentare:          80-265 VPUTERE 30WEchivalenta Bec Incandescent  300WUngiul de Lumina:                      120°Flux luminos:                              3000lmTemperatura de Culoare            Alb ReceDimabil:                                          NuMaterial:                                   

Aluminiu+sticlaDurata de Viata:                         25000HUtilizare :                                   ExteriorGrantie:                                     24Luni

Descriere produs

FSF21-30W CU SENZORProiectorul LED LUMINASTAR este un corp de iluminat cu structura din aluminiu si dispersor din sticla. Acest corp de iluminat este echipat cu LED-uri 2835SMD integrate, ce au o putere de 30W cu senzor de miscare si un flux luminos 2400lm. Sursa de tip LED, asigura atat un consum redus de energie cat si o luminozitate ridicata, fiind compatibila din punct de vedere energetic cu clasa de consum A+.

Brand FSL


Tensiune de Alimentare:          80-265 V


PUTERE 30W


Echivalenta Bec Incandescent  300W


Ungiul de Lumina:                      120°


Flux luminos:                              3000lm


Temperatura de Culoare            Alb Rece


Dimabil:                                          Nu


Material:                                   


Aluminiu+sticla


Durata de Viata:                         25000H


Utilizare :                                   Exterior


Grantie:                                     24Luni


Informatii suplimentare

Brand:
Fsl
Model Produs:
-30W
Tip produs:
PROIECTOR LED

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul PROIECTOR LED CU SENZOR DE MISCARE FSL, 30W LUMINA RECE IP65 având numărul de identificare FSF21-30W are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 71.00lei, iar livrarea costă 22.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Instalight Solution Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 5.92 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Proiectoare si lampi de lucru si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Evolutie pret

Negociaza pretul!

PROIECTOR LED CU SENZOR DE MISCARE FSL, 30W LUMINA RECE IP65

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.