Pungi igienice biodegradabile pentru caini, pisici - poop bags 120 buc

Pungi igienice biodegradabile pentru caini, pisici - poop bags 120 buc

5 Produs(e)
PB-120-8

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Pungi igienice biodegradabile pentru caini, pisici - Poop Bags 120 buc. sunt practice și ecologice în același timp sunt fabricate din amidon de porumb.


Acestă materie primă este biodegradabilă și respectă liniile directoare europene privind compostabilitatea (EN13432).


✔Cu aceste pungi igienice opace elimini în mod simplu Si sigur excrementele câinelui tau


✔Pur și simplu tragi punga pe mana ca și cum ar fi o manusa, aduni excrementele, întoarci punga pe dos și o legi


✔Atat rola pe care sunt așezate pungile, cat și ambalajul sunt din carton reciclabil


✔Prin urmare, aceste pungi sunt o modalitate inteligenta de a păstra curățenia, dar și de a proteja mediul înconjurător!


✔Toate materialele sunt reciclabile, ceea ce înseamnă că pungile noastre sunt super prietenoase cu mediul, deoarece ne pasă de sănătatea, siguranța și mediul în care trăiești


✔Punga este certificată de OK Compost din Tüv Austria, care garantează că pungile sunt 100% biodegradabile în unitățile de compostare acasă. Fabricaț din amidon de porumb sustenabil și organic


✔Pungi 100% biodegradabile pentru animale de companie, ecologice și rezistente la scurgeri, certificate OK Compost (120 de pungi, 8 role)


✔Pungi igienice, biodegradabile pentru excremente de culoare Verde


✔Marime: 22 cm x 33 cm


✔Dimensiuni pachet: ‎14,1 x 7,1 x 6,3 cm


✔Greutate: 451 de grame.


✔Notă:  Vă rugăm să aruncați pungile biodegradabile pentru excremente în locuri special amenajate! În instalațiile de compostare industrială, bioplasticul este descompus de către microorganisme sau ciuperci în decurs de 90 de zile, în conformitate cu DIN EN13432.


Pachetul contine: 120 de Pungi igienice biodegradabile pentru caini (8 role a cate 15 pungi).


'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Descriere produs

Pungi igienice biodegradabile pentru caini, pisici - Poop Bags 120 buc. sunt practice și ecologice în același timp sunt fabricate din amidon de porumb.Acestă materie primă este biodegradabilă și respectă liniile directoare europene privind compostabilitatea (EN13432).✔Cu aceste pungi igienice opace elimini în mod simplu Si sigur excrementele câinelui tau✔Pur și simplu tragi punga pe mana ca și cum ar fi o manusa, aduni excrementele, întoarci punga pe dos și o legi✔Atat rola pe care sunt așezate pungile, cat și ambalajul sunt din carton reciclabil✔Prin urmare, aceste pungi sunt o modalitate inteligenta de a păstra curățenia, dar și de a proteja mediul înconjurător!✔Toate materialele sunt reciclabile, ceea ce înseamnă că pungile noastre sunt super prietenoase cu mediul, deoarece ne pasă de sănătatea, siguranța și mediul în care trăiești✔Punga este certificată de OK Compost din Tüv Austria, care garantează că pungile sunt 100% biodegradabile în unitățile de compostare acasă. Fabricaț din amidon de porumb sustenabil și organic✔Pungi 100% biodegradabile pentru animale de companie, ecologice și rezistente la scurgeri, certificate OK Compost (120 de pungi, 8 role)✔Pungi igienice, biodegradabile pentru excremente de culoare Verde✔Marime: 22 cm x 33 cm✔Dimensiuni pachet: ‎14,1 x 7,1 x 6,3 cm✔Greutate: 451 de grame.✔Notă:  Vă rugăm să aruncați pungile biodegradabile pentru excremente în locuri special amenajate! În instalațiile de compostare industrială, bioplasticul este descompus de către microorganisme sau ciuperci în decurs de 90 de zile, în conformitate cu DIN EN13432.Pachetul contine: 120 de Pungi igienice biodegradabile pentru caini (8 role a cate 15 pungi).'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
120-8
Tip produs:
Pungi igienice

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Pungi igienice biodegradabile pentru caini, pisici - poop bags 120 buc având numărul de identificare PB-120-8 are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 38.49lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 3.21 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Litiere si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Pungi igienice biodegradabile pentru caini, pisici - poop bags 120 buc

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.