Pungi pt lapte matern 20buc/pac elanee
15 Produs(e)
212166
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Pungile de lapte sunt realizate din polietilena de uz alimentar standard, potrivite pentru congelare. Acestea sunt presterilizate si sunt prevazute cu un sistem de inchidere de siguranta dubla. Pomparea se poate face direct in punga pentru a preveni pierderea de lapte, dupa inchiderea pungii introduceti data si cantitatea de umplere cu un pix in zona de etichetare. Conditii de pastrare a laptelui: - 3-8 ore (19-22°C); - 72 ore (4-6°C); - 2-3 saptamani (-6°C); - 3 luni (-12°C); - 3-6 luni (-20°C). Instructiuni de folosire: Inchidere si deschidere de siguranta. pomparea se face direct in punga, inainte de inchidere se citeste valoarea cantitatii de lapte umplut. Dupa inchidere introduceti data si cantitatea cu un pix in zona de etichetare. Apasati si scoateti aerul inainte de inchidere. Inchideti punga apasand ferm pe inchidere. Asezati punga plat in frigider sau congelator. Nu loviti punga cand este inghetata(s-ar putea deteriora). Dezghetati laptele incet, in frigider sau la temperatura camerei, de preferinta in pozitie verticala intr-un recipient. In cazul in care este necesara dezghetarea, se pune biberonul/punga sub un jet de apa calda(maxim 37°C). Agitati usor biberonul/punga pentru a omogeniza grasimile, care eventual s-au separat. punepebiberonul/punga sub un jet de apa calda(maxim 37°C). Nu turnati apa fierbinte. Nu dezghetati laptele matern intr-un cuptor cu microunde sau cuptor. Nu congelati laptele o data ce a fost dezghetat. Nu amestecati laptele cald cu cel congelat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Descriere produs
Pungile de lapte sunt realizate din polietilena de uz alimentar standard, potrivite pentru congelare. Acestea sunt presterilizate si sunt prevazute cu un sistem de inchidere de siguranta dubla. Pomparea se poate face direct in punga pentru a preveni pierderea de lapte, dupa inchiderea pungii introduceti data si cantitatea de umplere cu un pix in zona de etichetare. Conditii de pastrare a laptelui: - 3-8 ore (19-22°C); - 72 ore (4-6°C); - 2-3 saptamani (-6°C); - 3 luni (-12°C); - 3-6 luni (-20°C). Instructiuni de folosire: Inchidere si deschidere de siguranta. pomparea se face direct in punga, inainte de inchidere se citeste valoarea cantitatii de lapte umplut. Dupa inchidere introduceti data si cantitatea cu un pix in zona de etichetare. Apasati si scoateti aerul inainte de inchidere. Inchideti punga apasand ferm pe inchidere. Asezati punga plat in frigider sau congelator. Nu loviti punga cand este inghetata(s-ar putea deteriora). Dezghetati laptele incet, in frigider sau la temperatura camerei, de preferinta in pozitie verticala intr-un recipient. In cazul in care este necesara dezghetarea, se pune biberonul/punga sub un jet de apa calda(maxim 37°C). Agitati usor biberonul/punga pentru a omogeniza grasimile, care eventual s-au separat. punepebiberonul/punga sub un jet de apa calda(maxim 37°C). Nu turnati apa fierbinte. Nu dezghetati laptele matern intr-un cuptor cu microunde sau cuptor. Nu congelati laptele o data ce a fost dezghetat. Nu amestecati laptele cald cu cel congelat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.