s.c. Dermapil s.r.l. (129 produse)

Termeni si Conditii s.c. Dermapil s.r.l.

Produsele comercializate de catre s.c. Dermapil s.r.l. sunt noi, in ambalajul original al producatorului, prezinta termene de valabilitate si etichete. Livrarea se efectueaza prin curier rapid Sameday. Se emite factura fiscala si certificat de calitate/conformitate. Cost livrare 12 lei sau gratuit pentru comenzi peste 250 lei.Politica de confidentialitate promovata de catre s.c. Dermapil s.r.l. explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o oferiti pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online. S.c. Dermapil s.r.l. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi clientiilor nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, numere de lelefon, adresa de livrare, adresa de facturare. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile oferite. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0740010083.

Informatii Livrare s.c. Dermapil s.r.l.

Livrare 1-2 zile lucratoare.

Informatii Garantie s.c. Dermapil s.r.l.

Toate produsele comercializate de s.c. Dermapil s.r.l. beneficiaza de garantie conform etichetei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate.

Politica de Retur s.c. Dermapil s.r.l.

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o terta parte, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie transmisa prin e-mail.Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii prin curier Sameday, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.Produsul sau produsele cosmetice returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si ale accesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, instructiunile de utilizare etc), conform UG 34/2014, art.16Pentru returnarea produselor comercializate de catre s.c. Dermapil s.r.l. ne puteti contacta la numarul 0740010083.