SC LAZARI LINDO SHOP SRL (11338 produse)
Casa, Bricolaj si Petshop
Curatenie si intretinere Organizare si depozitare
Iluminat si electrice Corpuri de iluminat exterior
Sport si Activitati in aer liber
Fitness si nutritie Aparate
BEBELUSI
Ingrijire personala si cosmetice
Articole Sanatate si Wellness Aparate medicale Articole wellness
Carti, Birotica si Cadouri
TV, Audio-Video si Foto
Home Cinema si Audio Playere, Boxe si Casti
Electrocasnice si Climatizare

Termeni si Conditii SC LAZARI LINDO SHOP SRL

Confirmarea comenzilor se face exclusiv telefonic. Confirmarea de comanda primita pe e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor si nu are valoare fiscala. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic de catre cumparator vor fi anulate.Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate, se pot schimba fara o notificare prealabila.Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare, pot exista mici diferente si nu creeaza obligatii contractuale.Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de noi de la respectivul client. Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.Orice reclamatie ne va fi adusa la cunostinta in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid. In cazul returului prin curier al unui produs aflat in perioada legala de returnare de 14 zile, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Rambursarea contravalorii produsului se face in cel mult 14 zile de la receptia produsului returnat, prin virament bancar.   

Informatii Livrare SC LAZARI LINDO SHOP SRL

Costul de livrare este 19 lei pentru localitatile din aria de acoperire Fan Courier, fara km suplimentari. Pentru localitatile cu km suplimentari fata de depozitele Fan Courier, se percepe in plus 1 leu/km suplimentar.Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei, la adresa de livrare furnizata de dvs. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii. O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu saptamana urmatoare. Durata de livrare a produselor de  1-3 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. 

Informatii Garantie SC LAZARI LINDO SHOP SRL

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.Garantia de conformitate nu se acorda pentru defectiuni sau deteriorari ale produsului datorate folosirii necorespunzatoare, folosirii neglijente, suprasolicitarii, uzurii normale.Garantia se aplica produselor ce au fost utilizate in mod corect si sunt in stare buna. Garantia nu acopera daunele aparute la produs in urma utilizarii excesive sau neglijente.

Politica de Retur SC LAZARI LINDO SHOP SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Produsele achizitionate la distanta se pot returna, conform OUG. 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Produsul pe care doresti sa il returnezi trebuie sa fie ambalat corespunzator, astfel incat sa nu sufere deteriorari in timpul transportului. Recomandam returnarea produselor in ambalajul cu care au fost expediate, fara urme de uzura si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie). Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid. Clientul alege firma de curierat cu care produsul este expediat. Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client, conform legii, ?i vor fi achitate curierului în momentul predarii coletului cu produsele returnate.