SC Online Business Logistic SRL (15552 produse)
Jucarii, Copii si Bebe
TOATE JUCARIILE PENTRU BEBELUSI Jucarii si jocuri educative Jucarii de exterior
Imbracaminte si incaltaminte copii Imbracaminte
Scule electrice si unelte
Carti, Birotica si Cadouri
Sport si Activitati in aer liber
Fitness si nutritie Aparate
Articole de sezon Biciclete
Moda Fashion
TV, Audio-Video si Foto
Aparate foto si accesorii Accesorii foto si video
Home Cinema si Audio Playere, Boxe si Casti
Audio HI-FI si Profesionale Audio Profesionale Audio HI-FI
Wearables si Gadgeturi
TV, Audio-Video si Foto
PC, Accesorii si Programe
Servere, Componente si UPS Servere
Periferice PC Periferice
Electrocasnice si Climatizare

Termeni si Conditii SC Online Business Logistic SRL

Cumpararea produselor , implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC Online Business Logistic SRL cu sediul in Str. DJ 106K, Nr. 124, Sebes, Jud. Alba, CUI: 34444334, Reg.Com. J01/345/2015.

Informatii Livrare SC Online Business Logistic SRL

Livrarea produselor se face prin curier rapid:- Cost transport de la 19 lei oriunde in Romania (In cazul coletelor mai grele de 10 kg, costul transportului poate creste)- Timp de livrare 24-72 ore de la confirmarea comenzii (exceptand zilele nelucratoare de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale).- In cazul produselor importate direct de SC Online Business Logistic SRL si care nu se afla in stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu pana la 20 zile lucratoare.- Livrarea se face la domiciliu.- Plata se face la primirea coletului sau online cu cardul.- Livrarea se poate face cu: Nemo Express Curier (Recomandat), DPD, X Curier, Urgent-Cargus Curier sau Fan Courier.- Livrarea prin Nemo Express Curier se face in orice localitate din Romania fara a se percepe km suplimentari.

Informatii Garantie SC Online Business Logistic SRL

Termeni de acordare garantie:- Orice produs cumparat de la SC Online Business Logistic SRL beneficiaza de Garantie.- Produsul defect se trimite prin Curier catre firma noastra.- Transportul de returnare este suportat de SC Online Business Logistic SRL pentru produsele ce au beneficiat de garantie.- Garantia se anuleaza in cazul in care s-au facut modificari la produsul trimis de noi, in cazul in care produsul sa defectat din alte motive decat cele tehnice ( ex: apa, lovituri, montaj incorect, etc.).

Politica de Retur SC Online Business Logistic SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Retur prin formularul de retur negociat