SC SOARE ONLINE SRL (3204 produse)
TV, Audio-Video si Foto
Televizoare si accesorii Accesorii diverse Televizoare
Aparate foto si accesorii Accesorii foto si video
PC, Accesorii si Programe
Periferice PC Periferice
Retelistica si supraveghere Retelistica
Laptopuri, Tablete si Telefoane
Tablete si accesorii Tablete
Carti, Birotica si Cadouri
Librarie on-line Timp liber
Scule electrice si unelte
Electrocasnice si Climatizare
Electrocasnice bucatarie Accesorii electrocasnice
Ingrijire personala si cosmetice
Cosmetice si Ingrijire personala Produse ingrijire picioare Produse igiena dentara
Jucarii, Copii si Bebe
TOATE JUCARIILE PENTRU BEBELUSI Jucarii si jocuri educative Jucarii de exterior
Sport si Activitati in aer liber
Articole de sezon Biciclete
Auto, Moto
Reparatii si echipamente auto Reparatii si depanare auto

Termeni si Conditii SC SOARE ONLINE SRL

DEFINITII: cu exceptia situatiei in care contextul cere sau se stipuleaza altfel in prezentul Document, urmatoarele expresii vor avea intelesul mentionat mai jos: VANZATORUL, va insemna SHOP ONIMAG sau SOARE ONLINE SRL., organizata in baza legii romane si proprietarul Magazinului Web www.onimag.ro. MAGAZINUL WEB, va insemna Magazinul on-line www.onimag.ro suportat de Website-ul asociat domeniului produsechina.ro cu subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la Website-ul public disponibil Clientilor. MAGAZINUL WEB contine Magazinul Web cu livrare la domiciliu.

Informatii Livrare SC SOARE ONLINE SRL

Comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.  Timpul de livrare variaza intre 24h - 48h dar poate ajunge si pana la 5 zile in anumite situatii.  Comenzile primite dupa ora 17:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Informatii Garantie SC SOARE ONLINE SRL

Toate produsele comercializate de SHOP ONIMAG SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de Retur SC SOARE ONLINE SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii: - notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa comenzi.soare@gmail.com - returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate. - produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica. - returnarea produselor se va face prin trimiterea produsului la adresa: Strada Alunului, nr. 12, Bragadiru, Jud Ilfov, cod po?tal 077025. - la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur. - produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie. - daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul. - sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului in urma completarii formularului de retur online. A se nota contul bancar si titularul de cont in formularul "Defecte sau alte Detalii". - daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna. - dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta. - costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client. - nu se accept? trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Onimag.   Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:   - Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat. - Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc. - Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.   In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate fara motiv intemeiat).