SC TRADE TRUST SRL (61 produse)
TV, Audio-Video si Foto
Televizoare si accesorii Accesorii diverse Televizoare
Aparate foto si accesorii Accesorii foto si video
PC, Accesorii si Programe
Retelistica si supraveghere Sisteme de supraveghere si securitate
Jocuri si Gaming Accesorii PC Gaming
Laptopuri, Tablete si Telefoane
Telefoane mobile si accesorii Telefoane mobile
Casa, Bricolaj si Petshop
Curatenie si intretinere Organizare si depozitare
Carti, Birotica si Cadouri
Jucarii, Copii si Bebe
BEBELUSI

Termeni si Conditii SC TRADE TRUST SRL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC TRADE TRUST SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.Scopul colectarii datelor este de va oferii servicii de vanzare a produselor noastre.Sunteti obligat(a) si furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va contacta in calitatea dumneavoastra de potential client sau client. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va contacta. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai personalului SC TRADE TRUST SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam si ne informati cât mai curând posibil pentru a remedia situatia.

Informatii Livrare SC TRADE TRUST SRL

Informatii despre livrareProdusele comandate vor fi livrate prin curier. Taxa de livrare se calculeaza în functie de destinatie si de greutatea coletului. Curierul urmeaza si te înstiinteze telefonic înainte de a încerca livrarea comenzii. Plata se poate face în doua modalitati:cu cardul - online în numerar - la livrarea comenziiCum primesc comanda si în cât timp?Livrarea se efectueaza prin GLS în maxim 2 zile lucratoare de la procesarea (confirmarea) comenzii.Taxele de livrare vor fi comunicate de catre operatorul nostru în momentul preluarii comenzii telefonice sau va fi afisat în cosul de comanda, daca aceasta este plasata online.Care este programul de livrare al comenzilor?Programul de livrare al comenzilor este de luni pâna vineri, exceptie facând zilele libere. Comenzile se livreaza între orele 10:00 - 16:00. În cazul în care nu vei putea prelua comanda la momentul livrarii, poti ridica aceasta comanda în termen de 7 zile din sediul curierului.Când este procesata / confirmata comanda mea?Comenzile plasate pâna la ora 18:00 vor fi procesate (confirmate) în aceeasi zi, iar pentru cele plasate dupa aceasta ora se va face confirmarea în ziua urmatoare. Confirmarea comenzilor se realizeaza doar în zilele lucratoare.

Informatii Garantie SC TRADE TRUST SRL

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalaj, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original daca este cazul. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de Retur SC TRADE TRUST SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Trade Trust iti ofera dreptul sa returnezi partial sau integral comanda in 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia, fara sa dai vreo explicatie. si tti dam banii inapoi.Pentru returnarea produselor, iata ce trebuie sa faci:Sa ne contactati prin email Curierul te va contacta pentru ridicarea coletului.Expediezi pe adresa firmei produsul insotit de toate componentele, in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru transport. . Costul returului o sa fie suportat de noi.Nu uita sa pui in colet ,contul IBAN unde doresti restituirea banilor.Contravaloarea comenzii iti va fi restituita prin transfer bancar.Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.