SC VISTAR LOGISTIC SRL (280 produse)
Sport si Activitati in aer liber
Fitness si nutritie Aparate
Laptopuri, Tablete si Telefoane
Telefoane mobile si accesorii Telefoane mobile
Scule electrice si unelte
Carti, Birotica si Cadouri
Ingrijire personala si cosmetice
Cosmetice si Ingrijire personala Ingrijire corp
Moda Fashion
Articole pentru FEMEI Genti si accesorii femei
Electrocasnice si Climatizare
Auto, Moto
Reparatii si echipamente auto Echipamente profesionale
TV, Audio-Video si Foto
Aparate foto si accesorii Accesorii foto si video

Termeni si Conditii SC VISTAR LOGISTIC SRL

Termeni si ConditiiCumpararea produselor sau simpla vizitare a acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Magazinul online vistar este operat de SC Vistar Logistic SRL cu sediul in Str. Bistrei, Nr. 10, Sebes, Jud. Alba, CUI: RO41270109, Reg.Com. J1/1152/2019.Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator. 

Informatii Livrare SC VISTAR LOGISTIC SRL

Livrarea produselor se face prin curier rapid:- Cost transport de la 20 lei oriunde in Romania (In cazul coletelor mai grele de 10 kg, costul transportului poate creste)- Timp de livrare 24-72 ore de la confirmarea comenzii (exceptand zilele nelucratoare de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale).- In cazul produselor importate direct de SC Vistar Logistic SRL si care nu se afla in stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu pana la 20 zile lucratoare.- Livrarea se face la domiciliu.- Plata se face la primirea coletului sau online cu cardul.- Livrarea se poate face cu: Nemo Express Curier (Recomandat), DPD sau Urgent-Cargus Curier.- Livrarea prin Nemo Express Curier se face in orice localitate din Romania fara a se percepe km suplimentari.

Informatii Garantie SC VISTAR LOGISTIC SRL

Termeni de acordare garantie:- Orice produs cumparat de la SC Vistar Logistic SRL beneficiaza de Garantie.- Produsul defect se trimite prin Curier catre firma noastra.- Transportul de returnare este suportat de SC Vistar Logistic SRL pentru produsele ce au beneficiat de garantie.- Garantia se anuleaza in cazul in care s-au facut modificari la produsul trimis de noi, in cazul in care produsul sa defectat din alte motive decat cele tehnice ( ex: apa, lovituri, montaj incorect, etc.).

Politica de Retur SC VISTAR LOGISTIC SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Politica de returnarePentru produsele achizitionate on-line/telefonic:Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. Pentru produsele achizitionate prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.Conditii generale de returnare:Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsele se pot returna doar in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalalul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC  Vistar Logistic SRL nu poate fi facuta raspunzatoare. SC Vistar Logistic SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC Vistar Logistic SRL. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Dupa perioada de 14 zile calendaristice, produsele nu mai pot fi returnate.Clientii persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform OUG. 34/2014.- Exceptari de la dreptul de retragereConform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e) fac exceptie de la dreptul de retragere produsele care nu pot fi returnate din motive de protec?ie a s?n?t??ii sau din motive de igien? ?i care au fost desigilate de consumator.