Set 5 adapatoare automate pentru pasari de curte precum gaini, rate, gaste si curca, rosu, 30 ml

Set 5 adapatoare automate pentru pasari de curte precum gaini, rate, gaste si curca, rosu, 30 ml

50 Produs(e)
SET5ADAPATOARE

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 19 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Cel mai frumos cadou pe care fermierii inraiti il pot face gainilor. E momentul ca si ele sa fie rasplatite pentru bunatatile oferite.


Aceste vase sunt potrivite pentru a oferi gainilor apa proaspata la cererea lor, deoarece acesta se umple in momentul in care pasarile ciocnesc partea galbena incorporata.Este cel mai bun mod de a alege sa le oferi gainilor apa oricand doresc ele. Acest dispozitiv poate fi atasat cu usurinta la un sistem de apa deja existent, sau poate fi atasat unei galeti sau oricarui sistem de apa doriti dumneavoastra.Modul de utilizare este unul foarte simplu, gainile trebuie doar sa atinga cu ciocul partea galbena, iar vasul se va umple de apa proaspata. Pentru a se curata trebuie doar sa indepartati tija neagra cu partea galbena din interiorul vasului.Material: plastic


Dimensiuni : 8 cm x 3.7 cm x 4.8 cm


Culoare: rosu cu galben

Descriere produs

Cel mai frumos cadou pe care fermierii inraiti il pot face gainilor. E momentul ca si ele sa fie rasplatite pentru bunatatile oferite.Aceste vase sunt potrivite pentru a oferi gainilor apa proaspata la cererea lor, deoarece acesta se umple in momentul in care pasarile ciocnesc partea galbena incorporata.

Este cel mai bun mod de a alege sa le oferi gainilor apa oricand doresc ele. Acest dispozitiv poate fi atasat cu usurinta la un sistem de apa deja existent, sau poate fi atasat unei galeti sau oricarui sistem de apa doriti dumneavoastra.

Modul de utilizare este unul foarte simplu, gainile trebuie doar sa atinga cu ciocul partea galbena, iar vasul se va umple de apa proaspata. Pentru a se curata trebuie doar sa indepartati tija neagra cu partea galbena din interiorul vasului.

Material: plasticDimensiuni : 8 cm x 3.7 cm x 4.8 cmCuloare: rosu cu galben

Informatii suplimentare

Brand:
OEM
Model Produs:
TOARE
Tip produs:
Set 5

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Set 5 adapatoare automate pentru pasari de curte precum gaini, rate, gaste si curca, rosu, 30 ml având numărul de identificare SET5ADAPATOARE are un stoc estimativ de 50 bucăți și este vândut la prețul de 59.00lei, iar livrarea costă 19.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Mag Discount GSM SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 4.92 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Hrana pasari si rozatoare si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Set 5 adapatoare automate pentru pasari de curte precum gaini, rate, gaste si curca, rosu, 30 ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.