Set antrenament fotbal negru

Set antrenament fotbal negru

19 Produs(e)
AKY75BC

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 5.42 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Setul pentru antrenament fotbal este ideal pentru exersarea miscarilor in formarea profesionala a acestui sport fara a avea nevoie de un partener.


Acesta poate fi folosit atat pe terenul de sport cat si in gradini sau parcuri.


Setul este practic datorita faptului ca se poate folosi orice tip de minge de fotbal utilizand sistemul reglabil de fixare al mingii in suport si datorita faptului ca este usor de depozitat.


Produsul se poate utiliza de catre copii sau adulti, indiferent de varsta si/sau greutate.


Greutate produs: 108gr.


Setul este destinat utilizarii de catre 1 persoana.


ATENTIE!!! Setul de antrenament nu contine mingea de fotbal.

Descriere produs

Setul pentru antrenament fotbal este ideal pentru exersarea miscarilor in formarea profesionala a acestui sport fara a avea nevoie de un partener.Acesta poate fi folosit atat pe terenul de sport cat si in gradini sau parcuri.Setul este practic datorita faptului ca se poate folosi orice tip de minge de fotbal utilizand sistemul reglabil de fixare al mingii in suport si datorita faptului ca este usor de depozitat.Produsul se poate utiliza de catre copii sau adulti, indiferent de varsta si/sau greutate.Greutate produs: 108gr.Setul este destinat utilizarii de catre 1 persoana.ATENTIE!!! Setul de antrenament nu contine mingea de fotbal.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Bebeking
Culoare :
  • Negru
Model Produs:
Y75BC
Tip produs:
Set antrenament

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Set antrenament fotbal negru avand numarul de indentificare AKY75BC are un stoc estimativ de 19 bucati si este vandut la petul de 65.00 lei iar livrarea costa 18.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de AKIRA KINDER SPORT Partener si poate fi achizitionat in rate de la 5.42 lei / luna. Puteti cumpara online Accesorii sporturi in aer liber si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Set antrenament fotbal negru

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei