Set corzi vioara alice a703, 4 bucati din otel cu invelis nichel

Set corzi vioara alice a703, 4 bucati din otel cu invelis nichel

Brand: Nespecificat, Brand: Otel
10 Produs(e)
A703

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Set corzi vioara Alice A703, 4 bucati din otel cu invelis nichel sunt practice si usor de transportat datorita dimensiunii lor, cu siguranta pot fi integrate cu usurinta in buzunarul hainelor, in trusa viorii.


Corzile Alice A703 pentru vioara se monteaza usor de catre cunoscatorii acestui instrument.


Daca detineti o vioara si credeti ca a sosit momentul pentru schimbarea corzilor va punem la dispozitie aceste corzi Alice A703 extrem de rezistente si utile.


Pachetul Corzi vioara Alice A703 contine:


#E-1 otel inoxidabil


#A-2 miez din otel, invelis nickel


#D-3 miez din otel, invelis nickel


#G-4 miez din otel, invelis nickel.

Descriere produs

Set corzi vioara Alice A703, 4 bucati din otel cu invelis nichel sunt practice si usor de transportat datorita dimensiunii lor, cu siguranta pot fi integrate cu usurinta in buzunarul hainelor, in trusa viorii.Corzile Alice A703 pentru vioara se monteaza usor de catre cunoscatorii acestui instrument.Daca detineti o vioara si credeti ca a sosit momentul pentru schimbarea corzilor va punem la dispozitie aceste corzi Alice A703 extrem de rezistente si utile.Pachetul Corzi vioara Alice A703 contine:#E-1 otel inoxidabil#A-2 miez din otel, invelis nickel#D-3 miez din otel, invelis nickel#G-4 miez din otel, invelis nickel.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Material :
  • Otel
Model Produs:
A703
Tip produs:
Set corzi

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Set corzi vioara alice a703, 4 bucati din otel cu invelis nichel avand numarul de indentificare A703 are un stoc estimativ de 10 bucati si este vandut la petul de 38.45 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 3.20 lei / luna. Puteti cumpara online Instrumente de suflat si accesorii si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Set corzi vioara alice a703, 4 bucati din otel cu invelis nichel

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei