Set de constructie Leduo, My World of Minecraft, ZOO, 438 piese

Set de constructie Leduo, My World of Minecraft, ZOO, 438 piese

10 Produs(e)
6067

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 205.00 Lei
  124.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 10.33 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Set de constructie Leduo, My World of Minecraft, ZOO, 438 piese


Uimitoare lumea Minecraft cu personajele sale unice este recreata aici in caramizi tip lego, astfel incat copiii sa-si poata crea propriile povesti minunate cu Minecraft.


Ideal pentru copiii creativi, dezvolta capacitatile de concentrare si indemanare. 

Piesele se asambleaza foarte usor, sunt de calitate foarte buna.

Recomandat copiilor peste 6 ani.

Descriere produs

Set de constructie Leduo, My World of Minecraft, ZOO, 438 pieseUimitoare lumea Minecraft cu personajele sale unice este recreata aici in caramizi tip lego, astfel incat copiii sa-si poata crea propriile povesti minunate cu Minecraft.Ideal pentru copiii creativi, dezvolta capacitatile de concentrare si indemanare. 

Piesele se asambleaza foarte usor, sunt de calitate foarte buna.

Recomandat copiilor peste 6 ani.

Informatii suplimentare

Brand:
OEM
Model Produs:
6067
Tip produs:
Set de

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Set de constructie Leduo, My World of Minecraft, ZOO, 438 piese având numărul de identificare 6067 are un stoc estimativ de 10 bucăți și este vândut la prețul de 124.00lei, iar livrarea costă 20.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Ayana Dragos SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 10.33 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Seturi de constructie si alte produse din categoria Jucarii, Copii si Bebe

Negociaza pretul!

Set de constructie Leduo, My World of Minecraft, ZOO, 438 piese

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

La Moda pentru Barbati