Sirop ecologic agave 200ml
15 Produs(e)
223696
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Siropul de agave este extras din agave, o planta exotica din Mexic. A aparut pe piata pe la inceputul anilor ’90 fiind promovat ca indulcitor natural cu indice glicemic scazut, dar cu valori nutritionale extraordinare.Este extrem de benefic in vederea inlocuirii zaharurilor, fiind recomandat diabeticilor si celor care vor sa slabeasca.Se poate folosi pentru indulcirea diverselor preparate: biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi, smoothiuri.Ciocolata fara zahar cu sirop de Agave:Tara de origine: Mexic. Gasiti in descrierea produsului. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros.Descriere produs
Siropul de agave este extras din agave, o planta exotica din Mexic. A aparut pe piata pe la inceputul anilor ’90 fiind promovat ca indulcitor natural cu indice glicemic scazut, dar cu valori nutritionale extraordinare.Este extrem de benefic in vederea inlocuirii zaharurilor, fiind recomandat diabeticilor si celor care vor sa slabeasca.Se poate folosi pentru indulcirea diverselor preparate: biscuiti, batoane musli, fulgi de cereale, prajituri, sosuri, iaurt, lapte si deserturi pe baza de soia, inghetata, siropuri, bauturi, smoothiuri.Ciocolata fara zahar cu sirop de Agave:Tara de origine: Mexic. Gasiti in descrierea produsului. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros.