Termeni si Conditii Smart Big Data SRL

Forta majora si litigiile Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute vor fi rezolvate pe cale amiabila, apeland la numarul 0784227170 sau la adresa info@giftdesign.ro, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Informatii Livrare Smart Big Data SRL

Comanda si livrare Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA, insa NU INCLUD cheltuielile de livrare. Facturarea se face la preturile inregistrate la momentul lansarii comenzii. Termenul de livrare al unei comenzi este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00. Produsele sunt noi, sigilate si livrate in ambalajul original al producatorului, cu exceptia produselor incadrate la categoria “Resigilate”. In cazul produselor resigilate se va indica punctual cum a fost afectat ambalajul produsului in cauza, ce urme de uzura prezinta etc. Produsele se pot cumpara prin adaugare in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda prin efectuarea platii prin intermediul uneia din optiunile existente pe site: Ramburs, in numerar, la primirea produsului Online, cu ajutorul unui card bancar, prin intermediul aplicatiei securizate de la euplatesc.ro Plata in avans prin transfer bancar in contul firmei, pe baza unei proforme. Produsele se vor livra dupa confirmarea transferului in contul SC Smart Big Data SRL Produsele adaugate in cosul de cumparaturi sau wishlist, fara a se finaliza comanda, nu atrage dupa sine rezervarea stocului. Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. SC Smart Big Data SRL va emite o factura fiscala corespunzatoare pentru produsele comandate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare. Pentru comenzile de peste 299 lei efectuate în România transportul este GRATUIT. Pentru comenzile sub 299 lei efectuate în România valoarea taxei de transport este de 20 lei. Produsele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Sameday, Fan Curier sau Urgent Cargus. Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Produsele comercializate de catre Smart Big Data SRL sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt livrate in ambalajul original al producatorului.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Informatii Garantie Smart Big Data SRL

Produsele comercializate au termenul de valabilitate/garantia si service-ul oferite de producator. Utilizarea necorespunzatoare a produselor si pastrarea in conditii improprii atrag dupa sine pierderea garantiei. Clientul isi asuma obligatia sa sesiseze eventuale vicii ale produsului sau deteriorarea produsului in timpul transportului in maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Toate produsele noi comercializate de Smart Big Data SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de mimim 24 luni de la data achizitiei. Garantia poate fi mai mare daca Smart Big Data SRL specifica acest aspect in descriere sau mai mica de 24 de luni doar in cazul anumitor produse reglementate de lege.
Pentru garantii cosultanti OUG nr. 140/2021.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de Retur Smart Big Data SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Conform OG nr 35/2014 privind drepturile consumatorilor, in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute in art 13., alin.(3) si art.14 din O.U.G. nr 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. In cazul in care nu esti deplin multumit de un produs si doresti sa primesti banii inapoi, te rugam sa ne contactezi la adresa info@giftdesign.ro si ti se vor returna banii dupa indeplinirea urmatoarelor conditii de returnare produse: Returnarea produselor se poate face in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii produselor ce fac obiectul returului Produsele trebuie returnate in ambalajul original, fara urme de utilizare sau deteriorare Produsele returnate se vor trimite prin acelasi curier prin care s-a facut livrarea initiala; expeditorul returului se asigura ca va pastra awb-ul pentru a putea urmari comanda Nu raspundem si nu se deconteaza banii pentru produsele deteriorate sau pierdute de curier pe traseul de retur Produsul returnat trebuie sa fie insotit de factura si, daca e cazul, de chitanta originala emise de Smart Big Data. Felicitarile personalizate si ambalajele pentru cadou nu pot fi returnate, data fiind natura lor de produse personalizate, iar astfel, suma achitata initial pentru acestea nu poate fi returnata Daca returul se realizeaza conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita prin virament bancar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea solicitarii de retragere din comanda (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul Smart Big Data.

Atenție! Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client, conform legii, și vor fi achitate curierului în momentul predării coletului cu produsele returnate. Clientul poate alege firma de curierat cu care produsul este expediat către vendorul negociat.ro.
Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor către partenerii noștri puteti accesa direct termeni de retur ale pertenerului/ vendorului negociat.ro sau ne puteți contacta la telefon 0376448484 în timpul orelor de program 09.00-17.00 sau ne puteți scrie la adresa suport@negociat.ro

Retur produse
1. ,,Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta decat costurile directe legate de returnarea produselor” - O.U.G. 34/2014 actualizata. Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile de la ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor. Potrivit O.G. 21/1992 republicata cu modificari si completari ulterioare, consumatorul este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociaţii, care acţioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale. Persoanele juridice nu beneficiaza de prevederile privind retragerea din contract in acord cu O.U.G. 34/2014 actualizata.

2. Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale:
· 2.1 - Produsele destinate ingrijirii si igienei personale pentru protectia sanatatii consumatorilor conform art.16 din actul normativ mai sus mentionat: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator." Aceste produse destinate ingrijirii si igienei personale pentru protectia sanatatii consumatorilor nu pot fi returnate daca au fost desigilate. Sunteti informat pe site-ul de comercializare la loc vizibil despre acest aspect si prin achizitia acestor produse achiesati la termenii contractuali. Produsele desigilate devin nevandabile chiar daca raman functionale, dar din motive de protectie a sanatatii sau igiena nu pot fi revandute ca si produse resigilate, nu este igienic sau etic sa comercializam un produs de ingrijire personala folosit. In cazul acceptarii ca si culanta comerciala a returului valoarea lor va fi diminuata corespunzator posibilitatii de reutilizare partiala in temeiul unei constatari justificate.
· 2.2 - In cazul produselor electrocasnice destinate altor scopuri decat ingrijirea sau igiena personala excluderile de la dreptul de retur opereaza in cazul furnizarii de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate asociate produsului care au fost desigilate dupa livrare;

3. Inainte de expirarea perioadei de retragere, pentru categoriile de produse care nu sunt exceptate, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:
· a) de a folosi modelul de formular deretragere prevazut in actul normativ
· b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract pe un suport durabil
· c) de a completa şi de a transmite informat electronic, pe site-ul comerciantului, fie modelul de formular de retragere prevăzut in partea B din anexa actului normativ, fie o declaratie neechivoca de orice alt tip. In aceste cazuri, profesionistul comunica consumatorului, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere. Sarcina probei privind exercitarea dreptului deretragere in conformitate cu dispozitiile din prezentul articol din actul normativ revine consumatorului.
· Pentru mai multe detalii consultati O.U.G. 34/2014 actualizata.
· Plata retururilor se face in conturi RO din romania

ACCESATI FORMULAR RETUR AICI

Politica de Confidentialitate Smart Big Data SRL

Politica de confidentialitate promovata de Smart Big Data SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Smart Big Data SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefonul de suport
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prinsuport negociat.ro