Smart Big Data SRL (1259 produse)
Jucarii, Copii si Bebe
Carti, Birotica si Cadouri
Birotica si papetarie Instrumente de scris

Termeni si Conditii Smart Big Data SRL

Forta majora si litigiile Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute vor fi rezolvate pe cale amiabila, apeland la numarul 0784227170 sau la adresa info@giftdesign.ro, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Informatii Livrare Smart Big Data SRL

Comanda si livrare Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA, insa NU INCLUD cheltuielile de livrare. Facturarea se face la preturile inregistrate la momentul lansarii comenzii. Termenul de livrare al unei comenzi este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00. Produsele sunt noi, sigilate si livrate in ambalajul original al producatorului, cu exceptia produselor incadrate la categoria “Resigilate”. In cazul produselor resigilate se va indica punctual cum a fost afectat ambalajul produsului in cauza, ce urme de uzura prezinta etc. Produsele se pot cumpara prin adaugare in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda prin efectuarea platii prin intermediul uneia din optiunile existente pe site: Ramburs, in numerar, la primirea produsului Online, cu ajutorul unui card bancar, prin intermediul aplicatiei securizate de la euplatesc.ro Plata in avans prin transfer bancar in contul firmei, pe baza unei proforme. Produsele se vor livra dupa confirmarea transferului in contul SC Smart Big Data SRL Produsele adaugate in cosul de cumparaturi sau wishlist, fara a se finaliza comanda, nu atrage dupa sine rezervarea stocului. Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. SC Smart Big Data SRL va emite o factura fiscala corespunzatoare pentru produsele comandate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare. Pentru comenzile de peste 299 lei efectuate în România transportul este GRATUIT. Pentru comenzile sub 299 lei efectuate în România valoarea taxei de transport este de 20 lei. Produsele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Sameday, Fan Curier sau Urgent Cargus. Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Informatii Garantie Smart Big Data SRL

Produsele comercializate au termenul de valabilitate/garantia si service-ul oferite de producator. Utilizarea necorespunzatoare a produselor si pastrarea in conditii improprii atrag dupa sine pierderea garantiei. Clientul isi asuma obligatia sa sesiseze eventuale vicii ale produsului sau deteriorarea produsului in timpul transportului in maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Politica de Retur Smart Big Data SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Conform OG nr 35/2014 privind drepturile consumatorilor, in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute in art 13., alin.(3) si art.14 din O.U.G. nr 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. In cazul in care nu esti deplin multumit de un produs si doresti sa primesti banii inapoi, te rugam sa ne contactezi la adresa info@giftdesign.ro si ti se vor returna banii dupa indeplinirea urmatoarelor conditii de returnare produse: Returnarea produselor se poate face in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii produselor ce fac obiectul returului Produsele trebuie returnate in ambalajul original, fara urme de utilizare sau deteriorare Produsele returnate se vor trimite prin acelasi curier prin care s-a facut livrarea initiala; expeditorul returului se asigura ca va pastra awb-ul pentru a putea urmari comanda Nu raspundem si nu se deconteaza banii pentru produsele deteriorate sau pierdute de curier pe traseul de retur Produsul returnat trebuie sa fie insotit de factura si, daca e cazul, de chitanta originala emise de Smart Big Data. Felicitarile personalizate si ambalajele pentru cadou nu pot fi returnate, data fiind natura lor de produse personalizate, iar astfel, suma achitata initial pentru acestea nu poate fi returnata Daca returul se realizeaza conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita prin virament bancar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea solicitarii de retragere din comanda (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul Smart Big Data.