Sofran "herbalsana" 0.4g herbavit
53 Produs(e)
219774
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
"Este cel mai scump condiment din lume. Sofranul este originar din Asia, astazi este cultivat din vestul Mediteranei pâna în India.În Europa a ajuns prin secolul 8. Sofranul pur este obtinut doar din pistilurile florii, în fiecare floare exista 3pistiluri din care se obtine sofranul. Pentru obtinerea unui kg de sofran, sunt necesare în jur de 150.000 de flori. Aroma sofranului, este usor picanta, dulce-amaruie. Este folosit în supe si sosuri, în orez, dar si adaugat în dulciuri, în mâncaruri orinientale. Este adaugat la mâncarurile condimentate, pentru a echilibra gustul condimentelor. Pentru ca aroma sa se elibereze si culoarea sa fie uniforma, sofranul se piseaza si se amesteca cu apa, apoi se adauga la mâncare." Pentru ca aroma să se elibereze şi culoarea să fie uniformă, şofranul se pisează şi se amestecă cu apă, apoi se adaugă la mâncare. Poate contine urme de: migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan, gluten "Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra într-un recipient bine închis, într-un loc uscat ?i racoros. "Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra într-un recipient bine închis, într-un loc uscat ?i racoros.Descriere produs
"Este cel mai scump condiment din lume. Sofranul este originar din Asia, astazi este cultivat din vestul Mediteranei pâna în India.În Europa a ajuns prin secolul 8. Sofranul pur este obtinut doar din pistilurile florii, în fiecare floare exista 3pistiluri din care se obtine sofranul. Pentru obtinerea unui kg de sofran, sunt necesare în jur de 150.000 de flori. Aroma sofranului, este usor picanta, dulce-amaruie. Este folosit în supe si sosuri, în orez, dar si adaugat în dulciuri, în mâncaruri orinientale. Este adaugat la mâncarurile condimentate, pentru a echilibra gustul condimentelor. Pentru ca aroma sa se elibereze si culoarea sa fie uniforma, sofranul se piseaza si se amesteca cu apa, apoi se adauga la mâncare." Pentru ca aroma să se elibereze şi culoarea să fie uniformă, şofranul se pisează şi se amestecă cu apă, apoi se adaugă la mâncare. Poate contine urme de: migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan, gluten "Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra într-un recipient bine închis, într-un loc uscat ?i racoros. "Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra într-un recipient bine închis, într-un loc uscat ?i racoros.