Textura Piatra 650-205, 120 x 50 x 2 cm

Textura Piatra 650-205, 120 x 50 x 2 cm

100 Produs(e)
650-205

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 29 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

PIATRA MODEL NEVOPSIT


Dimensiuni:
120x50x2 cm

Un panou acoperă suprafață de 0,6m2.


Prețul pe care îl vedeți este estimat pentru 1 buc . 


Puteți să vă decorați casa, biroul și magazinul cu panouri de perete stickwall textura  de piatra din polistiren cu rașina. Se aplica cu usurinta folosind adeziv pentru polistisen sau spuma poliuretanica ( ceea ce nu se umfla )


 


Panourile sunt un material decor care poat fi asamblate rapid fără a avea nevoie de echipamente profesionale.

Descriere produs

PIATRA MODEL NEVOPSITDimensiuni:
120x50x2 cm

Un panou acoperă suprafață de 0,6m2.Prețul pe care îl vedeți este estimat pentru 1 buc . Puteți să vă decorați casa, biroul și magazinul cu panouri de perete stickwall textura  de piatra din polistiren cu rașina. Se aplica cu usurinta folosind adeziv pentru polistisen sau spuma poliuretanica ( ceea ce nu se umfla ) Panourile sunt un material decor care poat fi asamblate rapid fără a avea nevoie de echipamente profesionale.

Informatii suplimentare

Brand:
Q Design
Model Produs:
0-205
Tip produs:
Textura Piatra

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Textura Piatra 650-205, 120 x 50 x 2 cm având numărul de identificare 650-205 are un stoc estimativ de 100 bucăți și este vândut la prețul de 55.00lei, iar livrarea costă 29.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ZEYSAN CONSTRUCT SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 4.58 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Materiale de constructii decorative si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Textura Piatra 650-205, 120 x 50 x 2 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

DECORATIVE

LICHIDARI STOC
Placa decorativa din polistiren in relief DT-120 maro 100x50x2 cm Pret Negociat
LICHIDARI STOC
Placa decorativa din polistiren imitatie de caramida 100X50X2 cm Pret Negociat

Din aceeasi categorie