Trotineta Axel, 3 in 1, Negru/Rosu, transformabila in tricicleta si balance bike

10 Produs(e)
OX-M13rosu

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18.00 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 30.42 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Printr-o simpla apasare de buton, Trotineta Axel se transforma intr-o bicicleta fara pedale (“balance bike"), tricicleta si invers.
Tricicleta, balance bike sau trotineta? Aceasta este cea mai mare dilema a parintilor cand vine momentul sa cumpere un vehicul pentru cei mici. De cele mai multe ori, copiii le vor avea pe toate.


Noi va oferim o alternativa mai putin costisitoare si, cu siguranta, pe placul celor mici! Acest vehicul le combina cele trei intr-unul singur si este special conceput pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani sau cu o greutate de maximum 45 kg.


Copiii adora sa se plimbe cu bicicleta fara pedale si, cu o simpla apasare de buton si fara a utiliza nicio alta unealta, ei isi pot transforma bicicleta in trotineta sau tricicleta (atasand pedalele), pentru a-si exersa echilibrul inca de mici.


Miscarile complexe realizate in timpul utilizarii bicicletei fara pedale sunt folositoare ulterior, cand vine vorba de mersul pe bicicleta.
Viu colorata, Trotineta 3-in-1 este unul dintre cele mai usoare vehicule din clasa sa, are un design robust si ofera distractie celor mici pentru o perioada lunga de timp.


  • Folosita ca bicicleta fara pedale, este prevazuta cu un suport pentru sezut.
  • Ca trotineta, zona pe care se aseaza talpa este acoperita cu o folie cu aderenta ridicata.
  • Pentru a putea fi folosita ca tricicleta este necesara atasarea pedalelor din spatiul special creat pentru depozitarea acestora.

Caracteristici:


- Dotata cu muzica si lumini functionale cu baterii (nu sunt incluse)


- Spatiu pentru depozitare a pedalelor


- Manerul cu inaltime reglabila, ofera copilului o pozitie ergonomica, relaxanta


- Stabilitatea si siguranta sunt caracteristicile definitorii pentru Trotineta 3-in-1 


- Manere din cauciuc antiaderent


- Ghidon cu reglare in inaltime, cu sistem patentat de blocare si ajustare a pozitiei in inaltime


- Aripa pentru roata din fata


- Cadru din aluminiu


- Mecanism cu buton pentru conversia din trotineta in bicicleta fara pedale si invers


- Clapeta de siguranta a mecanismului


- Suport pentru sedere ergonomic, din material moale (folosita ca bicicleta fara pedale sau tricicleta)


- Suport pentru talpa acoperit cu folie colorata cu aderenta ridicata (folosita ca trotineta)


- Recomandata pentru copiii cu varsta cuprinse intre 2 si 6 ani sau o greutate maxima de 45 kg.


Greutate: 4 kg


Dimensiune produs:72*30*56-76CM

Descriere produs

Printr-o simpla apasare de buton, Trotineta Axel se transforma intr-o bicicleta fara pedale (“balance bike"), tricicleta si invers.

Tricicleta, balance bike sau trotineta? Aceasta este cea mai mare dilema a parintilor cand vine momentul sa cumpere un vehicul pentru cei mici. De cele mai multe ori, copiii le vor avea pe toate.Noi va oferim o alternativa mai putin costisitoare si, cu siguranta, pe placul celor mici! Acest vehicul le combina cele trei intr-unul singur si este special conceput pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani sau cu o greutate de maximum 45 kg.Copiii adora sa se plimbe cu bicicleta fara pedale si, cu o simpla apasare de buton si fara a utiliza nicio alta unealta, ei isi pot transforma bicicleta in trotineta sau tricicleta (atasand pedalele), pentru a-si exersa echilibrul inca de mici.Miscarile complexe realizate in timpul utilizarii bicicletei fara pedale sunt folositoare ulterior, cand vine vorba de mersul pe bicicleta.

Viu colorata, Trotineta 3-in-1 este unul dintre cele mai usoare vehicule din clasa sa, are un design robust si ofera distractie celor mici pentru o perioada lunga de timp.  • Folosita ca bicicleta fara pedale, este prevazuta cu un suport pentru sezut.
  • Ca trotineta, zona pe care se aseaza talpa este acoperita cu o folie cu aderenta ridicata.
  • Pentru a putea fi folosita ca tricicleta este necesara atasarea pedalelor din spatiul special creat pentru depozitarea acestora.


Caracteristici:- Dotata cu muzica si lumini functionale cu baterii (nu sunt incluse)- Spatiu pentru depozitare a pedalelor- Manerul cu inaltime reglabila, ofera copilului o pozitie ergonomica, relaxanta- Stabilitatea si siguranta sunt caracteristicile definitorii pentru Trotineta 3-in-1 - Manere din cauciuc antiaderent- Ghidon cu reglare in inaltime, cu sistem patentat de blocare si ajustare a pozitiei in inaltime- Aripa pentru roata din fata- Cadru din aluminiu- Mecanism cu buton pentru conversia din trotineta in bicicleta fara pedale si invers- Clapeta de siguranta a mecanismului- Suport pentru sedere ergonomic, din material moale (folosita ca bicicleta fara pedale sau tricicleta)- Suport pentru talpa acoperit cu folie colorata cu aderenta ridicata (folosita ca trotineta)- Recomandata pentru copiii cu varsta cuprinse intre 2 si 6 ani sau o greutate maxima de 45 kg.Greutate: 4 kgDimensiune produs:72*30*56-76CM

Negociat

Produsul Trotineta Axel, 3 in 1, Negru/Rosu, transformabila in tricicleta si balance bike este vandut prin negociat.ro de AKIRA KINDER SPORT Partener

negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Trotineta Axel, 3 in 1, Negru/Rosu, transformabila in tricicleta si balance bike

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.