Trotineta pliabila aluminiu Storm verde

Trotineta pliabila aluminiu Storm verde

Brand: Moni, Brand: Aluminiu
5 Produs(e)
103571

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 22.42 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Trotineta pliabila din aluminiu Storm  este solutia ideala pentru a iesi in aer liber, a face miscare sau a merge la servici intr-un mod inedit. Este fabricata din aluminiu, fiind foarte usoara, avand doar 4 kilograme.


Trotineta are sistem de franare Super Brake, foarte eficient si clasic, actionat prin picior.


Rotile sunt din poliuretan PU, un amestec de spuma si cauciuc, si au diametrul de 20 centimetri. Grosimea rotilor este de 3 cm, trotineta avand o stabilitate sporita.


Inaltimea maxima a manerului este de 90 cm, iar cea minima de 75 cm.


Lungimea platformei este de 113 cm.


Dimensiunea pliata este de 85X37X95 cm.


Greutatea axima suportata este de 100 de kilograme.


Dimensiuni:


Inaltime : 90 cm


Latime: 40 cm ( latimea ghidonului )


Lungime: 113 cm.

Descriere produs

Trotineta pliabila din aluminiu Storm  este solutia ideala pentru a iesi in aer liber, a face miscare sau a merge la servici intr-un mod inedit. Este fabricata din aluminiu, fiind foarte usoara, avand doar 4 kilograme.Trotineta are sistem de franare Super Brake, foarte eficient si clasic, actionat prin picior.Rotile sunt din poliuretan PU, un amestec de spuma si cauciuc, si au diametrul de 20 centimetri. Grosimea rotilor este de 3 cm, trotineta avand o stabilitate sporita.Inaltimea maxima a manerului este de 90 cm, iar cea minima de 75 cm.Lungimea platformei este de 113 cm.Dimensiunea pliata este de 85X37X95 cm.Greutatea axima suportata este de 100 de kilograme.Dimensiuni:Inaltime : 90 cmLatime: 40 cm ( latimea ghidonului )Lungime: 113 cm.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Moni
Culoare :
  • Verde
Material :
  • Aluminiu
Model Produs:
03571
Tip produs:
Trotineta pliabila

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Trotineta pliabila aluminiu Storm verde avand numarul de indentificare 103571 are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 269.00 lei iar livrarea costa 18.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de AKIRA KINDER SPORT Partener si poate fi achizitionat in rate de la 22.42 lei / luna. Puteti cumpara online Role, trotinete, skateboard si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Trotineta pliabila aluminiu Storm verde

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei