Ulei de armurariu presat la rece 250ml
15 Produs(e)
217726
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
ULEI DE ARMURARIU PRESAT LA RECE 250ML Descoperiți 100% ulei pur de armurariu presat la rece, obținut din semințe de armurariu, netratate termic și atent selecționate. Acest ulei este foarte bogat în substanțe flavonoide denumite colectiv "silimarina". Silimarina a dovedit în timp proprietăți hepatoprotectoare de excepție, din care fac parte silibina (în cantitatea cea mai mare), izosilibina, silidianina, silicristina și taxifolina. Uleiul de armurariu este recomandat în doză de minim 3 linguri pe zi . Poate fi folosit și în cure sau preparate culinare delicate, precum salate sau sosuri. Pentru păstrare, se recomandă un loc răcoros, ferit de razele solare, la o temperatură cuprinsă între -5 și +35°C. Acest produs nu este un medicament și se recomandă a fi consumat, de preferință, până la data marcata pe ambalaj. Întrebări și Răspunsuri Ce este silimarina? Silimarina este un complex de substanțe flavonoide, care include silibina, izosilibina, silidianina, silicristina și taxifolina. Acestea au proprietăți hepatoprotectoare de excepție. Cum se păstrează uleiul de armurariu? Uleiul de armurariu trebuie păstrat într-un loc răcoros, ferit de razele solare, la o temperatură cuprinsă între -5 și +35°C. În ce preparate culinare poate fi folosit? Uleiul de armurariu poate fi folosit în preparate culinare delicate, precum salate sau sosuri.Descriere produs
ULEI DE ARMURARIU PRESAT LA RECE 250ML Descoperiți 100% ulei pur de armurariu presat la rece, obținut din semințe de armurariu, netratate termic și atent selecționate. Acest ulei este foarte bogat în substanțe flavonoide denumite colectiv "silimarina". Silimarina a dovedit în timp proprietăți hepatoprotectoare de excepție, din care fac parte silibina (în cantitatea cea mai mare), izosilibina, silidianina, silicristina și taxifolina. Uleiul de armurariu este recomandat în doză de minim 3 linguri pe zi . Poate fi folosit și în cure sau preparate culinare delicate, precum salate sau sosuri. Pentru păstrare, se recomandă un loc răcoros, ferit de razele solare, la o temperatură cuprinsă între -5 și +35°C. Acest produs nu este un medicament și se recomandă a fi consumat, de preferință, până la data marcata pe ambalaj. Întrebări și Răspunsuri Ce este silimarina? Silimarina este un complex de substanțe flavonoide, care include silibina, izosilibina, silidianina, silicristina și taxifolina. Acestea au proprietăți hepatoprotectoare de excepție. Cum se păstrează uleiul de armurariu? Uleiul de armurariu trebuie păstrat într-un loc răcoros, ferit de razele solare, la o temperatură cuprinsă între -5 și +35°C. În ce preparate culinare poate fi folosit? Uleiul de armurariu poate fi folosit în preparate culinare delicate, precum salate sau sosuri.