Unealta multifunctionala din oțel inoxidabil 18-în-1 tac-tool

Unealta multifunctionala din oțel inoxidabil 18-în-1 tac-tool

Brand: Nespecificat, Brand: Inox
5 Produs(e)
1976FEG

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 5.50 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Unealta multifunctionala din oțel inoxidabil 18-în-1 Tac-Tool inlocuieste cu succes o intreaga trusa de scule, un dispozitiv 18 in 1 de buzunar suficient de rezistent pentru a face fata oricaror conditii de utilizare, tactic, camping, supravietuire, unealta pentru casa sau pentru diverse reparatii.


Ciocanul Tac Tool 18 in 1 multifunctional este un dispozitiv inspirat din dispozitivele folosite de trupele speciale de elita ce inglobeaza 18 scule diferite intr-o singura unealta multifunctionala versatila de la taiere, inșurubare sau orice provocare indiferent de locul in care aveți nevoie.


Unealta multifunctionala 18 in 1 Tac Tool cu maner ergonomic este fabricata din materiale super-rezistente, care rezista celor mai dure și celor mai grele intrebuintari, iar acest instrument Bell + Howell TAC TOOL va va oferi solutia de care aveți nevoie atunci în utilizarea zilnică în condiții extreme, inaer liber, camping, supraviețuire, etc.


In funcție de circumstanțele dvs., este posibil să aveți nevoie de orice fel de instrument și Tac Tool le acoperă pe toate.


Dacă trebuie să faceți un adăpost, tăiați lemnul pentru foc, dacă aveți nevoie să reparați obiecte mecanice de la întrerupătoarele de lumină la defecțiuni mecanice, Tac Tool dispune de instrumentele de care aveți nevoie,18 instrumente intr-unul singur multifuncțional usor si rezistent.


Instrumentele, incredibil de utile, inglobate în designul unic al dispozitivului Tac Tool:


#1x ciocan


#1x cleste de prindere rotunda


#1x patent


#1x deschizator de sticle


#1x cleste de sarma


#1x cutit


#1x stripper pentru cabluri electrice


#1x surubelnita cap Phillips 4x chei fixe dimensiuni diferite (6, 7, 8, 10mm)


#2x fierastrau


#2x surubelnite cu cap plat.


Dimensiuni: 16x8.89x2.48 cm.


Pachetul include : Ciocan multifunctional BELL HOWELL, 18 functii, husa de transport.

Descriere produs

Unealta multifunctionala din oțel inoxidabil 18-în-1 Tac-Tool inlocuieste cu succes o intreaga trusa de scule, un dispozitiv 18 in 1 de buzunar suficient de rezistent pentru a face fata oricaror conditii de utilizare, tactic, camping, supravietuire, unealta pentru casa sau pentru diverse reparatii.Ciocanul Tac Tool 18 in 1 multifunctional este un dispozitiv inspirat din dispozitivele folosite de trupele speciale de elita ce inglobeaza 18 scule diferite intr-o singura unealta multifunctionala versatila de la taiere, inșurubare sau orice provocare indiferent de locul in care aveți nevoie.Unealta multifunctionala 18 in 1 Tac Tool cu maner ergonomic este fabricata din materiale super-rezistente, care rezista celor mai dure și celor mai grele intrebuintari, iar acest instrument Bell + Howell TAC TOOL va va oferi solutia de care aveți nevoie atunci în utilizarea zilnică în condiții extreme, inaer liber, camping, supraviețuire, etc.In funcție de circumstanțele dvs., este posibil să aveți nevoie de orice fel de instrument și Tac Tool le acoperă pe toate.Dacă trebuie să faceți un adăpost, tăiați lemnul pentru foc, dacă aveți nevoie să reparați obiecte mecanice de la întrerupătoarele de lumină la defecțiuni mecanice, Tac Tool dispune de instrumentele de care aveți nevoie,18 instrumente intr-unul singur multifuncțional usor si rezistent.Instrumentele, incredibil de utile, inglobate în designul unic al dispozitivului Tac Tool:#1x ciocan#1x cleste de prindere rotunda#1x patent#1x deschizator de sticle#1x cleste de sarma#1x cutit#1x stripper pentru cabluri electrice#1x surubelnita cap Phillips 4x chei fixe dimensiuni diferite (6, 7, 8, 10mm)#2x fierastrau#2x surubelnite cu cap plat.Dimensiuni: 16x8.89x2.48 cm.Pachetul include : Ciocan multifunctional BELL HOWELL, 18 functii, husa de transport.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Material :
  • Inox
Model Produs:
76FEG
Tip produs:
Unealta multifunctionala

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Unealta multifunctionala din oțel inoxidabil 18-în-1 tac-tool avand numarul de indentificare 1976FEG are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 65.96 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 5.50 lei / luna. Puteti cumpara online Accesorii sporturi in aer liber si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Unealta multifunctionala din oțel inoxidabil 18-în-1 tac-tool

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.