WEBPLACE SRL (490 produse)
Casa, Bricolaj si Petshop
Iluminat si electrice Produse complementare iluminat
Auto, Moto
Ingrijire personala si cosmetice
Ingrijire personala BARBATI Cosmetice si Ingrijire
Cosmetice si Ingrijire personala Ingrijire corp
Dermatocosmetice Ingrijire par

Termeni si Conditii WEBPLACE SRL

StergatoareOriginale comercializeaza produse originale si de calitate cum ar fi Stergatoare auto Bosch - Valeo, Brate Auto pentru stergatoare, Becuri auto Philips, Baterii Auto Bosch, Ulei Auto Castrol, Accesorii Auto si toate tipurile de piese auto pentru a ajuta conducatorii auto la mentinerea unei vizibilitati sporite si in conditii optime in timpul condusului. Respecta-ti masina achizitionand Stergatoare pentru parbriz premium, Becuri Auto Philips, Piese Auto precum si alte produse Originale si de calitate.

Informatii Livrare WEBPLACE SRL

24-48h

Informatii Garantie WEBPLACE SRL

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de Retur WEBPLACE SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Rosiori, Nr. 5, Cluj-Napoca, Cluj, 400139 fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.