Xiaomi mi vacuum cleaner mini eu white

Xiaomi mi vacuum cleaner mini eu white

70 Produs(e)
265311

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 22 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 256.00 Lei TVA inclus
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 21.33 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Produs de calitate, cu caracteristici si functii care raspund nevoilor zilnice. O alegere excelenta pentru uz personal sau profesional.

Descriere produs

Produs de calitate, cu caracteristici si functii care raspund nevoilor zilnice. O alegere excelenta pentru uz personal sau profesional.

Informatii suplimentare

Brand:
Xiaomi
Model Produs:
65311
Tip produs:
Xiaomi mi

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Xiaomi mi vacuum cleaner mini eu white având numărul de identificare 265311 are un stoc estimativ de 70 bucăți și este vândut la prețul de 256.00lei, iar livrarea costă 22.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ANY PLACE MEDIA SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 21.33 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Aspiratoare si alte produse din categoria Electrocasnice si Climatizare

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Xiaomi mi vacuum cleaner mini eu white

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.