Aparat Portabil Cu Ultrasunete Si Senzor PIR Impotriva Cainilor Si Pisicilor HK1 70565 Raza 10m/ 120°

Aparat Portabil Cu Ultrasunete Si Senzor PIR Impotriva Cainilor Si Pisicilor HK1 70565 Raza 10m/ 120°

5 Produs(e)
4260286381217

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 12.90 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Aparatul electronic, potabil si cu senzor PIR, emite ultrasunete agresive in intervalul de frecventa 18-24KHZ, la o intensitate a sunetului foarte mare care alunga daunatori departe de zona acoperita, intr-un mod ecologic si eficient.

Dispozitivul transmite continuu pulsatoriu ultrasunete, acestea vor creea un camp electric care va afecta sistemul nervos al daunatorilor.

Daunatorii ( cainii si pisicile) au un sistem nervos foarte bine dezvoltat, percep ultrasunetele ca un semnal puternic ascutit de primejdie si pericol.Important

Ultrasunetele nu sunt in raza audibila a oamenilor, prin urmare nu au nici un efect asupra acestora.Dispozitivul prezinta un senzor de miscare, pe o raza de 10m cu un unghi de detectie de 120°.Este o protectie eficienta atat pentru adulti cat si pentru copii.Prezinata o protectie eficienta contra animalelor domestice in zonele in care acestea nu sunt dorite, ex: din gradina, iazuri sau in apropiere de masini/barci etc.

CUM SE FOLOSESTE:Aparatul va protejeaza de animalele domestice, precum caini si pisici, este proiectat pentru a fi folosit la exterior si la interior.

Este important sa nu asezati dipozitivul in spatele pieselor de mobilier, deoarece limiteaza eficienta acestuia.

Ultrasunetele sunt emise imediat ce ati pus aparatul in functiune.Protejeaza o suprafata max de 10 mp

AMPLASARE:Nu necesita conectare o sursa de electricitate, dispozitivul functioneaza pe baterii reincarcabile 3x AAAMICRO850mAh (incluse in pachet).Inainte de a pune aparatul in functiune, este recomandat sa se incarce bateriile complet( 12 ore), chiar daca indicatorul luminos de incarcare este aprins continuu.Atunci cand procesul de incarcare este incheiat sau cablu USB este deconectat de la aparat, indicatorul luminos se stinge si dispozitivul este pregatit pentru utilizarea mobila.

DATE TEHNICE:

Alimentare: baterii reincarcabile 3 x AAA Micro 850 mAh( incluse in pachet)
5V prin USB
Frecventa: 18-24 kHz
Nivel de zgomot: 85dB
Raza de detectare PIR: 10m
Unghi de detectie: 120°
Culoare: alb
Greutate: 142gr
Material: plastic
Lungime: 125mm
Latime: 76mm
Inaltime: 52mm

Descriere produs

Aparatul electronic, potabil si cu senzor PIR, emite ultrasunete agresive in intervalul de frecventa 18-24KHZ, la o intensitate a sunetului foarte mare care alunga daunatori departe de zona acoperita, intr-un mod ecologic si eficient.Dispozitivul transmite continuu pulsatoriu ultrasunete, acestea vor creea un camp electric care va afecta sistemul nervos al daunatorilor.Daunatorii ( cainii si pisicile) au un sistem nervos foarte bine dezvoltat, percep ultrasunetele ca un semnal puternic ascutit de primejdie si pericol.ImportantUltrasunetele nu sunt in raza audibila a oamenilor, prin urmare nu au nici un efect asupra acestora.Dispozitivul prezinta un senzor de miscare, pe o raza de 10m cu un unghi de detectie de 120°.Este o protectie eficienta atat pentru adulti cat si pentru copii.Prezinata o protectie eficienta contra animalelor domestice in zonele in care acestea nu sunt dorite, ex: din gradina, iazuri sau in apropiere de masini/barci etc.CUM SE FOLOSESTE:Aparatul va protejeaza de animalele domestice, precum caini si pisici, este proiectat pentru a fi folosit la exterior si la interior.Este important sa nu asezati dipozitivul in spatele pieselor de mobilier, deoarece limiteaza eficienta acestuia.Ultrasunetele sunt emise imediat ce ati pus aparatul in functiune.Protejeaza o suprafata max de 10 mpAMPLASARE:Nu necesita conectare o sursa de electricitate, dispozitivul functioneaza pe baterii reincarcabile 3x AAAMICRO850mAh (incluse in pachet).Inainte de a pune aparatul in functiune, este recomandat sa se incarce bateriile complet( 12 ore), chiar daca indicatorul luminos de incarcare este aprins continuu.Atunci cand procesul de incarcare este incheiat sau cablu USB este deconectat de la aparat, indicatorul luminos se stinge si dispozitivul este pregatit pentru utilizarea mobila.DATE TEHNICE:Alimentare: baterii reincarcabile 3 x AAA Micro 850 mAh( incluse in pachet)

5V prin USB

Frecventa: 18-24 kHz

Nivel de zgomot: 85dB

Raza de detectare PIR: 10m

Unghi de detectie: 120°

Culoare: alb

Greutate: 142gr

Material: plastic

Lungime: 125mm

Latime: 76mm

Inaltime: 52mm

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Isotronic
Model Produs:
81217
Tip produs:
Aparat Portabil

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Aparat Portabil Cu Ultrasunete Si Senzor PIR Impotriva Cainilor Si Pisicilor HK1 70565 Raza 10m/ 120° avand numarul de indentificare 4260286381217 are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 154.78 lei iar livrarea costa 18.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de AGAN TRUST SRL Partener si poate fi achizitionat in rate de la 12.90 lei / luna. Puteti cumpara online Diverse produse autoaparare si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Aparat Portabil Cu Ultrasunete Si Senzor PIR Impotriva Cainilor Si Pisicilor HK1 70565 Raza 10m/ 120°

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei