Biomicin forte a15 15 capsule moi
Momentan Indisponibil
976
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 17.99 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru menţinerea sănătăţii. Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare, care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale, aşa cum se petrece la preparatele de sinteză care sunt formate dintr-o singură substanţă activă. INGREDIENTE/CAPSULĂ: -ulei de floarea soarelui -ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum) -ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum). Învelișul capsulei este pe bază de gelatină din pește. Încă din timpul lui Hipocrate cimbrul a beneficiat de un mare respect. Pomenit de către Galenus şi Dioscorides, el a fost cultivat în scop medicinal în Anglia încă din secolul al XI-lea; utilizarea medicinală a cimbrului este documentată încă din 1589. Uleiul esenţial este tratat în farmacopee şi cărţi standard de fitoterapie de multe decenii, iar în Germania produse conţinând ulei esenţial de cimbru există pe piaţă cel puţin din 1976. Prezenţa timolului (găsit de către Caspar Neumann în 1719) conferă uleiului o eficientă acţiune de susţinere a apărării a organismului. „Timolul este un antiseptic şi dezinfectant” (King's American Dispensatory, 1898). Cuişoarele, originare din Indonezia, îşi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamănă cu nişte cuie mici. Cuişoarele au constituit un articol de comerţ în India de timpuriu. Subiecte ale scriitorilor chinezi ai dinastiei Han (266 Î.Hr. – 220 D.Hr.), acestea au devenit cunoscute în Europa prin secolul IV, după care au fost comercializate din ce în ce mai intens, fiind pentru mult timp foarte scumpe. Cuişoarele sunt utilizate atât în medicina indiană Ayurveda, medicina chineză cât şi în fitoterapia occidentală, în special pentru efectele uleiului esenţial pe care îl conţin. BENEFICII ALE UTILIZĂRII: -cimbrul are efect antibacterian; uşurează expectoraţia; contribuie la apărarea naturală a organismului; -cuișoarele ajută la menţinerea sănătăţii şi confortului gurii şi gâtului; ajută la menţinerea sănătăţii tractului respirator. ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 10 ani. Evitaţi supradozarea sau abuzul. Nu se administrează pe stomacul gol. MOD DE UTILIZARE: Copii 10-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă. Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni. ASOCIERI RECOMANDATE: Pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele moi Biomicin ForteA15 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctura Biosept-A4, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai PlantusinR1, ceai Bronhofit-R17, ceai P-pulmonarR14. SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ: Pentru eliminarea disconfortului respirator și favorizarea expectoraţiei evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli. Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma crudă, de suc, sau coapte, fierte şi deasemenea supe calde. Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evitaţi deshidratarea și ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase. A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Nr. 7866/28.06.2013Descriere produs
Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru menţinerea sănătăţii. Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare, care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale, aşa cum se petrece la preparatele de sinteză care sunt formate dintr-o singură substanţă activă. INGREDIENTE/CAPSULĂ: -ulei de floarea soarelui -ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum) -ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum). Învelișul capsulei este pe bază de gelatină din pește. Încă din timpul lui Hipocrate cimbrul a beneficiat de un mare respect. Pomenit de către Galenus şi Dioscorides, el a fost cultivat în scop medicinal în Anglia încă din secolul al XI-lea; utilizarea medicinală a cimbrului este documentată încă din 1589. Uleiul esenţial este tratat în farmacopee şi cărţi standard de fitoterapie de multe decenii, iar în Germania produse conţinând ulei esenţial de cimbru există pe piaţă cel puţin din 1976. Prezenţa timolului (găsit de către Caspar Neumann în 1719) conferă uleiului o eficientă acţiune de susţinere a apărării a organismului. „Timolul este un antiseptic şi dezinfectant” (King's American Dispensatory, 1898). Cuişoarele, originare din Indonezia, îşi trag denumirea de la forma mugurilor florali care se aseamănă cu nişte cuie mici. Cuişoarele au constituit un articol de comerţ în India de timpuriu. Subiecte ale scriitorilor chinezi ai dinastiei Han (266 Î.Hr. – 220 D.Hr.), acestea au devenit cunoscute în Europa prin secolul IV, după care au fost comercializate din ce în ce mai intens, fiind pentru mult timp foarte scumpe. Cuişoarele sunt utilizate atât în medicina indiană Ayurveda, medicina chineză cât şi în fitoterapia occidentală, în special pentru efectele uleiului esenţial pe care îl conţin. BENEFICII ALE UTILIZĂRII: -cimbrul are efect antibacterian; uşurează expectoraţia; contribuie la apărarea naturală a organismului; -cuișoarele ajută la menţinerea sănătăţii şi confortului gurii şi gâtului; ajută la menţinerea sănătăţii tractului respirator. ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 10 ani. Evitaţi supradozarea sau abuzul. Nu se administrează pe stomacul gol. MOD DE UTILIZARE: Copii 10-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă. Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni. ASOCIERI RECOMANDATE: Pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele moi Biomicin ForteA15 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctura Biosept-A4, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai PlantusinR1, ceai Bronhofit-R17, ceai P-pulmonarR14. SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ: Pentru eliminarea disconfortului respirator și favorizarea expectoraţiei evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli. Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma crudă, de suc, sau coapte, fierte şi deasemenea supe calde. Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evitaţi deshidratarea și ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase. A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Nr. 7866/28.06.2013