Biscuiti ciocomech cu goji si caise, Tisanoreica, Gianluca Mech, 9 biscuiti x 13 g
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 19 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Un miez de biscuit crocant invelit complet intr-un strat delicios de ciocolata cu gust proaspat de fructe de goji si caise.
CAND SE UTILIZEAZA:
Se poate utiliza in faza:
Intensiva
De stabilizare
Style
MOD DE UTILIZARE:
Faza Intensiva 3 biscuiti pe zi (1 PAT)
Faza de stablizare 3 biscuiti pe zi (1 PAT)
Faza Style pana la 8 biscuiti pe zi
CARACTERISTICI\INFORMATII SUPLIMENTARE:
Fara gluten
Cu continut redus de zahar
Cu continut mare de fibre
Cu activator Tisanoreica®
FORMA DE PREZENTARE: 9 biscuiti de 13 grame
CE CONTINE:
Biscuiti: polidextroza, amestec proteic (proteine din soia, proteine din zer de lapte, proteine din lapte), oua pasteurizate, ulei de masline extravirgin, suc de goji (1.8%), caise tocate cu maltitol (1,8%) [caise (65%), sirop de maltitol, corector de aciditate (E330 acid citric)], Activator Tisanoreica® 1,25% (fibre de salcam guma, papaya e.s. fructe, ananas suc liofilizat fruct, nalba e.s. flori, anason stelat e.s. fructe, fenicul e.s. fructe, anghinare e.s. frunze, papadie e.s. frunze, lespedeza e.s. parti aeriene, griffonia e.s. seminte, crusin e.s. scoarta), agent de dospire: carbonat acid de amoniu, arome, vanilina. Ciocolata amaruie pentru glazurare (37%) cu edulcorant (cacao min. 53.9%): pasta de cacao, edulcorant: maltitol, unt de cacao, emulsificator: lecitina de soia, aroma naturala de vanilie. Substantele evidentiate ar putea cauza reactii subiectilor alergici sau care sufera de intoleranta. Poate contine fructe cu coaja.
VALORI NUTRItIONALE 13 G (1 BISC)
Valoare energetica KJ 234 Kcal 56
Grasimi 3,3 g
din care acizi grasi saturati 1,5 g
Carbohidrati 2,7 g
din care zahar 0,23 g
din care polioli 2,0 g
Fibre 3,4 g
Proteine 3,0 g
Sare 0,06 g
Avertizari: Consumul excesiv poate avea efecte laxative.
A se pastra la loc racoros si uscat, ferit de sursele de caldura.
Variatiile de temperatura pot conduce la aparitia unei usoare patine albe pe suprafata produsului, care nu afecteaza calitatea acestuia.
Descriere produs
Un miez de biscuit crocant invelit complet intr-un strat delicios de ciocolata cu gust proaspat de fructe de goji si caise.
CAND SE UTILIZEAZA:
Se poate utiliza in faza:
Intensiva
De stabilizare
Style
MOD DE UTILIZARE:
Faza Intensiva 3 biscuiti pe zi (1 PAT)
Faza de stablizare 3 biscuiti pe zi (1 PAT)
Faza Style pana la 8 biscuiti pe zi
CARACTERISTICI\INFORMATII SUPLIMENTARE:
Fara gluten
Cu continut redus de zahar
Cu continut mare de fibre
Cu activator Tisanoreica®
FORMA DE PREZENTARE: 9 biscuiti de 13 grame
CE CONTINE:
Biscuiti: polidextroza, amestec proteic (proteine din soia, proteine din zer de lapte, proteine din lapte), oua pasteurizate, ulei de masline extravirgin, suc de goji (1.8%), caise tocate cu maltitol (1,8%) [caise (65%), sirop de maltitol, corector de aciditate (E330 acid citric)], Activator Tisanoreica® 1,25% (fibre de salcam guma, papaya e.s. fructe, ananas suc liofilizat fruct, nalba e.s. flori, anason stelat e.s. fructe, fenicul e.s. fructe, anghinare e.s. frunze, papadie e.s. frunze, lespedeza e.s. parti aeriene, griffonia e.s. seminte, crusin e.s. scoarta), agent de dospire: carbonat acid de amoniu, arome, vanilina. Ciocolata amaruie pentru glazurare (37%) cu edulcorant (cacao min. 53.9%): pasta de cacao, edulcorant: maltitol, unt de cacao, emulsificator: lecitina de soia, aroma naturala de vanilie. Substantele evidentiate ar putea cauza reactii subiectilor alergici sau care sufera de intoleranta. Poate contine fructe cu coaja.
VALORI NUTRItIONALE 13 G (1 BISC)
Valoare energetica KJ 234 Kcal 56
Grasimi 3,3 g
din care acizi grasi saturati 1,5 g
Carbohidrati 2,7 g
din care zahar 0,23 g
din care polioli 2,0 g
Fibre 3,4 g
Proteine 3,0 g
Sare 0,06 g
Avertizari: Consumul excesiv poate avea efecte laxative.
A se pastra la loc racoros si uscat, ferit de sursele de caldura.
Variatiile de temperatura pot conduce la aparitia unei usoare patine albe pe suprafata produsului, care nu afecteaza calitatea acestuia.