Colatura di alici- extract de ansoa daidone exquisiteness 100ml

Colatura di alici- extract de ansoa daidone exquisiteness 100ml

3 Produs(e)
2894
Mai sunt doar 3 bucati in stoc.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
  • PRV: 76.84 Lei
    70.06 Lei TVA inclus
    Pret Negociat
    +

    Adauga la favorite


    Rate lunare

    de la 5.84 Lei

    Vezi detalii

    Comanda Telefonic Prin Call Center

    0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

INGREDIENTE: extract de ansoa, saramura, arome naturale. Origine: Italia.
ALERGENI: peste si derivate din peste.
MOD DE PREPARARE: este preparata din ansoa proaspete, decapitate si eviscerate, pastrate apoi 24 de ore la saramura, pentru a elimina tot sangele. Dupa 24 de ore sunt puse cu sare marina in butoaie de lemn si acoperite cu greutati. Dupa 5 luni, este timpul de recoltare a lichidului limpede care se ridica la suprafata, datorita greutatilor. Lichidul rezultat se lasa inca 6 luni la soare, pentru a se concentra. La finalul acestor 6 luni, extractul concentrat se toarna din nou peste ansoa in butoaiele de lemn de castan, pentru a absorbi savoarea pestelui marinat. E nevoie de un timp de maturare de cel putin 18 luni, dupa care extractul nostru de ansoa este gata de ambalat si de consumat.
VALOARE ENERGETICA: 13 kcal/ 100g.
CANTITATE: 100 ml.

Descriere produs

INGREDIENTE: extract de ansoa, saramura, arome naturale. Origine: Italia.
ALERGENI: peste si derivate din peste.
MOD DE PREPARARE: este preparata din ansoa proaspete, decapitate si eviscerate, pastrate apoi 24 de ore la saramura, pentru a elimina tot sangele. Dupa 24 de ore sunt puse cu sare marina in butoaie de lemn si acoperite cu greutati. Dupa 5 luni, este timpul de recoltare a lichidului limpede care se ridica la suprafata, datorita greutatilor. Lichidul rezultat se lasa inca 6 luni la soare, pentru a se concentra. La finalul acestor 6 luni, extractul concentrat se toarna din nou peste ansoa in butoaiele de lemn de castan, pentru a absorbi savoarea pestelui marinat. E nevoie de un timp de maturare de cel putin 18 luni, dupa care extractul nostru de ansoa este gata de ambalat si de consumat.
VALOARE ENERGETICA: 13 kcal/ 100g.
CANTITATE: 100 ml.

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
2894
Tip produs:
Colatura di

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Colatura di alici- extract de ansoa daidone exquisiteness 100ml având numărul de identificare 2894 are un stoc estimativ de 3 bucăți și este vândut la prețul de 70.06lei, iar livrarea costă 20.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Megistos Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 5.84 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Diverse produse la oferta si alte produse din categoria Zona OUTLET

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Colatura di alici- extract de ansoa daidone exquisiteness 100ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.