Dacia plant ceai fenicul punga 50g
Momentan Indisponibil
1458
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 17.99 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Ceaiul de fenicul este recomandat pentru reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti), mentine in limite normale flora bacteriana din intestin, imbunatateste digestia si creste secretia de lapte la lauze. De ce ceaiurile Dacia Plant? Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic. • Sunt conforme cu standardele de calitate europene. • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Contribuie la - reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti); - mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin; - imbunatatirea digestiei; - mentinerea sanatatiii tractului gastrointestinal; - normalizarea secretiei de lapte la lauze; - decongestionarea cailor respiratorii. Actiuni: anticolitic, antispastic, antiseptic intestinal, respirator si urinar, carminativ, stimulent al digestiei, galactogog, estrogenic, expectorant, uşor diuretic, vermifug. Ingrediente fenicul (Feniculum vulgare) - fructe. Mod de administrare Intern: Pulberea cu administrare sublinguala – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Contraindicatii Sarcina, intoleranta la fenicul.Descriere produs
Ceaiul de fenicul este recomandat pentru reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti), mentine in limite normale flora bacteriana din intestin, imbunatateste digestia si creste secretia de lapte la lauze. De ce ceaiurile Dacia Plant? Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic. • Sunt conforme cu standardele de calitate europene. • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Contribuie la - reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti); - mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin; - imbunatatirea digestiei; - mentinerea sanatatiii tractului gastrointestinal; - normalizarea secretiei de lapte la lauze; - decongestionarea cailor respiratorii. Actiuni: anticolitic, antispastic, antiseptic intestinal, respirator si urinar, carminativ, stimulent al digestiei, galactogog, estrogenic, expectorant, uşor diuretic, vermifug. Ingrediente fenicul (Feniculum vulgare) - fructe. Mod de administrare Intern: Pulberea cu administrare sublinguala – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Contraindicatii Sarcina, intoleranta la fenicul.