Ginkgo biloba n155 frunze ceai la punga
Momentan Indisponibil
1156
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 17.99 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Ce conţine acest ceai? Frunzele plantei Ginkgo biloba L., fam. Ginkgoaceae, conţin flavonoide, diterpene (ginkgolide A, B, C), sesquiterpene, proantocianidine, polizaharide, fitosteroli. Ce alte substanţe mai conţine? Ceaiul nu conţine alte substanţe adjuvante, nici arome sau coloranţi. Ce beneficii are consumul acestui ceai? -susţine microcirculaţia sistemului vascular; -susţine circulaţia periferică; -contribuie la un bun auz și o vedere bună; -odată cu înaintarea în vârstă, ajută la menţinerea memoriei și la păstrarea funcţiei cognitive ; -susţine un bun echilibru mental; -prezintă proprietăţi antioxidante. În ce situaţii nu se poate consuma acest ceai? Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Ceaiul acesta poate fi consumat de către femeile gravide şi mamele care alăptează? Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot folosi acest produs doar la recomandarea medicului. Acest ceai se poate administra concomitent cu medicamentele? Are efecte secundare? La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. Utilizarea concomitentă cu acid acetilsalicilic sau anticoagulante în tratament îndelungat poate creşte riscul de sângerare, datorită prelungirii timpului de coagulare. Cum se prepară ceaiul? *pungă: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 - 15 minute acoperit, apoi se strecoară. Care este doza recomandată? Se beau 2 - 3 căni cu ceai pe zi. Prezentare: pungă x 50 g. A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la SNPMAPS. Nr. 4226/23.10.2009.Descriere produs
Ce conţine acest ceai? Frunzele plantei Ginkgo biloba L., fam. Ginkgoaceae, conţin flavonoide, diterpene (ginkgolide A, B, C), sesquiterpene, proantocianidine, polizaharide, fitosteroli. Ce alte substanţe mai conţine? Ceaiul nu conţine alte substanţe adjuvante, nici arome sau coloranţi. Ce beneficii are consumul acestui ceai? -susţine microcirculaţia sistemului vascular; -susţine circulaţia periferică; -contribuie la un bun auz și o vedere bună; -odată cu înaintarea în vârstă, ajută la menţinerea memoriei și la păstrarea funcţiei cognitive ; -susţine un bun echilibru mental; -prezintă proprietăţi antioxidante. În ce situaţii nu se poate consuma acest ceai? Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Ceaiul acesta poate fi consumat de către femeile gravide şi mamele care alăptează? Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot folosi acest produs doar la recomandarea medicului. Acest ceai se poate administra concomitent cu medicamentele? Are efecte secundare? La dozele recomandate nu au fost semnalate incompatibilităţi cu medicamentele şi nici efecte secundare. Utilizarea concomitentă cu acid acetilsalicilic sau anticoagulante în tratament îndelungat poate creşte riscul de sângerare, datorită prelungirii timpului de coagulare. Cum se prepară ceaiul? *pungă: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 - 15 minute acoperit, apoi se strecoară. Care este doza recomandată? Se beau 2 - 3 căni cu ceai pe zi. Prezentare: pungă x 50 g. A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la SNPMAPS. Nr. 4226/23.10.2009.