Hepatofit forte d80 30 capsule
Momentan Indisponibil
1032
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 17.99 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: Steatoză hepatică Hepatită acută și cronică de diferite etiologii Consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente Expunere la compuși toxiciEficiența a fost confirmată de un studiu clinic efectuat în Institutul clinic Fundeni.Efectele clinice au fost confirmate și de explorări paraclinice de laborator (scăderea transaminazelor la peste 85% din pacienți cu o medie de 30 unități/litru) și imagistice (regresia steatozei hepatice din stadiu sever în stadiu moderat).Respectând modul de administrare recomandat, după trei luni, se obține scăderea transaminazelor cu minim 70% din depășirea valorilor normale in peste 85% din cazurile cu steatoză hepatică monitorizate. INGREDIENTE/CAPSULĂ: -extract uscat de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină 150 mg -lecitină din floarea soarelui cu min. 20% fosfatidilcolină 130 mg -extract uscat de Schisandra chinensis standardizat în min. 1% schisandrină 40 mg -extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarină 40 mg -extract uscat de rostopască (Chelidonii herba) standardizat în min. 2% chelidonină 20 mg -extract uscat de rădăcină de păpădie (Taraxaci radix) standardizat în min. 5% polifenoli 20 mg. Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală. Armurariul, poate cea mai utilizată plantă astăzi pentru sănătatea ficatului, a fost cunoscut încă din Antichitate, menţionat fiind de Theophrastus şi Dioscorides. În 1755 medicul elveţian von Haller lăuda deja beneficiile complete ale plantei asupra ficatului. Seminţele de armurariu au constituit mult lăudatul remediu hepatic al lui Rademacher (1851). Lecitina aparţine unui grup mai mare de compuși numiti fosfolipide. Acestea constituie părţi importante ale creierului, sângelui, și membranelor celulare. Organismul folosește lecitina în procesul metabolic și pentru a reduce grăsimile. Lecitinele se transformă în organism în colină. Fosfatidil colina este o substanţă conţinută în ouă, boabe de soia, floarea soarelui și alte alimente, care se găsește în mod natural în organism în toate celulele. Fosfatidil colina se transformă, de asemenea, în colină, în organism. Colina este un nutrient esenţial, similar vitaminelor, și o sursă de grupări metil necesare pentru multe etape ale metabolismului uman. Schisandra chinensis, denumită şi planta cu 5 gusturi, este bine cunoscută în medicina chineză tradiţională și modernă. Prima descriere a Schisandrei poate fi găsită într-o lucrare veche de medicină chineză scrisă în 1596. Schisandra este hepatoprotectoare, utilă pentru menţinerea funcţiilor fiziologice de purificare. Anghinarea, plantă compozită indigenă în zona mediteraneană, a fost cultivată din vremuri străvechi în scopuri culinare. A devenit mai importantă ca plantă medicinală în perioada recentă, ca urmare a descoperirii cinarinei. Acest compus amar, este prezent în frunzele plantei şi, pe lângă alţi compuşi, conferă anghinarei proprietăţi de menţinere a sănătăţii ficatului, de susţinere fluxului sucurilor digestive, a confortului intestinal, a detoxifierii. Rostopasca a fost apreciată pentru puterile sale tămăduitoare încă din perioada Antichităţii, când Dioscorides folosea sucul său amestecat cu miere. În Evul Mediu, ea era deja foarte bine cunoscută, fiind foarte des menţionată în vechile glosare germane. Paracelsus, Bock (Bock, Kreutterbuch, 1565) și von Haller (1755) scriau despre proprietăţile sale benefice pentru ficat. Păpădia apare pomenită ca plantă medicinală printre medicii arabi ai Evului Mediu (Avicenna, sec. XI) şi în cărţile medicinale europene clasice din această perioadă (Vollmer sec XIII, Johann von Cube 1488 etc.). Madaus, în 1938, subliniază efectele benefice asupra ficatului. BENEFICII ALE UTILIZĂRII: Are grijă de ficatul tău, prin: -armurariu, care este hepatoprotector și hepatoregenerator, contribuie la capacitatea detoxifiantă a ficatului, ajută la menţinerea funcţiilor hepatice şi în plus susţine digestia şi detoxifierea organismului, susţine protecţia şi regenerarea în cazul consumului de substanţe cu potenţial oxidant la nivel hepatic; -Schisandra poate proteja celulele și ţesuturile împotriva daunelor oxidative; hepatoprotectoare, este utilă pentru menţinerea funcţiilor fiziologice de purificare a organismului; -anghinarea menţine sănătatea ficatului, susţine fluxul sucurilor digestive, confortul intestinal şi detoxifierea; -rostopasca susţine sănătatea ficatului, ajută la menţinerea funcţionării normale a ficatului, susţine digestia şi purificarea organismului; -păpădia contribuie la funcţionarea normală a ficatului şi stimulează digestia. ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în obstrucţii ale căilor biliare, copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia. EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. MOD DE UTILIZARE: Pentru hepatoprotecţie: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă. Pentru hepatoregenerare: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni; Cure de întreţinere: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă, a la long. ASOCIERI RECOMANDATE: Pentru protecţie hepatică produsul se poate asocia cu ceai Hepatocol-D43/D44 sau ceaiProtector hepatic-D151. SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ: Evitaţi alimentele cu conservanţi, coloranţi, îndulcitorii artificiali (zaharina, ciclamatul, acesulfamul). Nu consumaţi prăjeli, afumături, alimente vechi sau conservate, carne grasă, mezeluri, măruntaie, peşte gras, icre, untură de orice tip, brânzeturi fermentate sau grase, produse zaharoase (prăjituri, produse de patiserie, ciocolată, îngheţată), zahăr alb, condimente iuţi, sosuri picante, unele legume (castraveţi, gulii), murături, unele oleaginoase (alune, migdale, nuci, unt de arahide). Evitaţi abuzul de medicamente, consumul de alcool, cafea, sucuri carbogazoase artificiale, alimentaţia în exces. Consumaţi alimente care au efect detoxifiant asupra ficatului şi sunt bogate în antioxidanţi: cereale integrale, mămăligă, griş, fructe, legume, uleiuri vegetale presate la rece, miere de albine, magiun, anghinare, pătrunjel, mărar, leuştean, dafin, cimbru, chimen, ţelină, ceaiuri din plante medicinale cu acţiune hepatoprotectoare (ceai Hepatocol). În cantităţi mai reduse puteţi consuma lactate slabe, 1-2 ouă pe săptămână (fierte), peşte, carne slabă. Este bine să aveţi mai multe mese (5-6) pe zi, reduse cantitativ, iar alimentele să fie mestecate îndelungat. A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Nr. 15603/14.03.2022Descriere produs
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: Steatoză hepatică Hepatită acută și cronică de diferite etiologii Consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente Expunere la compuși toxiciEficiența a fost confirmată de un studiu clinic efectuat în Institutul clinic Fundeni.Efectele clinice au fost confirmate și de explorări paraclinice de laborator (scăderea transaminazelor la peste 85% din pacienți cu o medie de 30 unități/litru) și imagistice (regresia steatozei hepatice din stadiu sever în stadiu moderat).Respectând modul de administrare recomandat, după trei luni, se obține scăderea transaminazelor cu minim 70% din depășirea valorilor normale in peste 85% din cazurile cu steatoză hepatică monitorizate. INGREDIENTE/CAPSULĂ: -extract uscat de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină 150 mg -lecitină din floarea soarelui cu min. 20% fosfatidilcolină 130 mg -extract uscat de Schisandra chinensis standardizat în min. 1% schisandrină 40 mg -extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarină 40 mg -extract uscat de rostopască (Chelidonii herba) standardizat în min. 2% chelidonină 20 mg -extract uscat de rădăcină de păpădie (Taraxaci radix) standardizat în min. 5% polifenoli 20 mg. Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală. Armurariul, poate cea mai utilizată plantă astăzi pentru sănătatea ficatului, a fost cunoscut încă din Antichitate, menţionat fiind de Theophrastus şi Dioscorides. În 1755 medicul elveţian von Haller lăuda deja beneficiile complete ale plantei asupra ficatului. Seminţele de armurariu au constituit mult lăudatul remediu hepatic al lui Rademacher (1851). Lecitina aparţine unui grup mai mare de compuși numiti fosfolipide. Acestea constituie părţi importante ale creierului, sângelui, și membranelor celulare. Organismul folosește lecitina în procesul metabolic și pentru a reduce grăsimile. Lecitinele se transformă în organism în colină. Fosfatidil colina este o substanţă conţinută în ouă, boabe de soia, floarea soarelui și alte alimente, care se găsește în mod natural în organism în toate celulele. Fosfatidil colina se transformă, de asemenea, în colină, în organism. Colina este un nutrient esenţial, similar vitaminelor, și o sursă de grupări metil necesare pentru multe etape ale metabolismului uman. Schisandra chinensis, denumită şi planta cu 5 gusturi, este bine cunoscută în medicina chineză tradiţională și modernă. Prima descriere a Schisandrei poate fi găsită într-o lucrare veche de medicină chineză scrisă în 1596. Schisandra este hepatoprotectoare, utilă pentru menţinerea funcţiilor fiziologice de purificare. Anghinarea, plantă compozită indigenă în zona mediteraneană, a fost cultivată din vremuri străvechi în scopuri culinare. A devenit mai importantă ca plantă medicinală în perioada recentă, ca urmare a descoperirii cinarinei. Acest compus amar, este prezent în frunzele plantei şi, pe lângă alţi compuşi, conferă anghinarei proprietăţi de menţinere a sănătăţii ficatului, de susţinere fluxului sucurilor digestive, a confortului intestinal, a detoxifierii. Rostopasca a fost apreciată pentru puterile sale tămăduitoare încă din perioada Antichităţii, când Dioscorides folosea sucul său amestecat cu miere. În Evul Mediu, ea era deja foarte bine cunoscută, fiind foarte des menţionată în vechile glosare germane. Paracelsus, Bock (Bock, Kreutterbuch, 1565) și von Haller (1755) scriau despre proprietăţile sale benefice pentru ficat. Păpădia apare pomenită ca plantă medicinală printre medicii arabi ai Evului Mediu (Avicenna, sec. XI) şi în cărţile medicinale europene clasice din această perioadă (Vollmer sec XIII, Johann von Cube 1488 etc.). Madaus, în 1938, subliniază efectele benefice asupra ficatului. BENEFICII ALE UTILIZĂRII: Are grijă de ficatul tău, prin: -armurariu, care este hepatoprotector și hepatoregenerator, contribuie la capacitatea detoxifiantă a ficatului, ajută la menţinerea funcţiilor hepatice şi în plus susţine digestia şi detoxifierea organismului, susţine protecţia şi regenerarea în cazul consumului de substanţe cu potenţial oxidant la nivel hepatic; -Schisandra poate proteja celulele și ţesuturile împotriva daunelor oxidative; hepatoprotectoare, este utilă pentru menţinerea funcţiilor fiziologice de purificare a organismului; -anghinarea menţine sănătatea ficatului, susţine fluxul sucurilor digestive, confortul intestinal şi detoxifierea; -rostopasca susţine sănătatea ficatului, ajută la menţinerea funcţionării normale a ficatului, susţine digestia şi purificarea organismului; -păpădia contribuie la funcţionarea normală a ficatului şi stimulează digestia. ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în obstrucţii ale căilor biliare, copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia. EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. MOD DE UTILIZARE: Pentru hepatoprotecţie: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă. Pentru hepatoregenerare: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni; Cure de întreţinere: 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă, a la long. ASOCIERI RECOMANDATE: Pentru protecţie hepatică produsul se poate asocia cu ceai Hepatocol-D43/D44 sau ceaiProtector hepatic-D151. SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ: Evitaţi alimentele cu conservanţi, coloranţi, îndulcitorii artificiali (zaharina, ciclamatul, acesulfamul). Nu consumaţi prăjeli, afumături, alimente vechi sau conservate, carne grasă, mezeluri, măruntaie, peşte gras, icre, untură de orice tip, brânzeturi fermentate sau grase, produse zaharoase (prăjituri, produse de patiserie, ciocolată, îngheţată), zahăr alb, condimente iuţi, sosuri picante, unele legume (castraveţi, gulii), murături, unele oleaginoase (alune, migdale, nuci, unt de arahide). Evitaţi abuzul de medicamente, consumul de alcool, cafea, sucuri carbogazoase artificiale, alimentaţia în exces. Consumaţi alimente care au efect detoxifiant asupra ficatului şi sunt bogate în antioxidanţi: cereale integrale, mămăligă, griş, fructe, legume, uleiuri vegetale presate la rece, miere de albine, magiun, anghinare, pătrunjel, mărar, leuştean, dafin, cimbru, chimen, ţelină, ceaiuri din plante medicinale cu acţiune hepatoprotectoare (ceai Hepatocol). În cantităţi mai reduse puteţi consuma lactate slabe, 1-2 ouă pe săptămână (fierte), peşte, carne slabă. Este bine să aveţi mai multe mese (5-6) pe zi, reduse cantitativ, iar alimentele să fie mestecate îndelungat. A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Nr. 15603/14.03.2022