Masina de facut paine eta 4150 90000 crustica, 550 w, 1 kg, 12 programe,
4 Produs(e)
1731
Mai sunt doar 4 bucati in stoc.
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 19 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Caracteristici principale • Program PERSONALIZAT – permite setarea individuala a etapelor de preparare a painii • Selectie dimensiune paine: 0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg • Selectie nivel rumenire: 3 trepte de intensitate a crustei • Forma de copt detasabila cu strat antiaderent – pentru curatare usoara • 1 carlig de framantare • Maner rabatabil practic pentru manipulare usoara a cuvei • Capac cu fereastra transparenta (BPA free) – pentru monitorizarea procesului de coacere • Afisaj clar cu indicarea stadiului de preparare • Semnal acustic pentru adaugarea ingredientelor suplimentare • Temporizator de 15 ore – functie de pornire intarziata • Functie automata de mentinere la cald (60 minute dupa finalizare) • Memorie in caz de pana de curent • Putere: 550 W Accesorii incluse Vas pentru copt, carlig de framantare, pahar gradat, lingura de masurat, carlig pentru extragere. 12 programe presetate • CLASIC – pentru paine alba din grau sau paine din secara bruna, dar si pentru paine aromata cu ierburi sau stafide • RAPID – pentru prepararea rapida a painii albe, de grau sau de secara; painea obtinuta este mai mica si are un miez dens • DULCE – pentru paini dulci, cu o crusta mai crocanta decat in modul clasic • INTEGRAL – pentru paine din faina integrala, cu continut redus de gluten • FARA GLUTEN – pentru prepararea painii fara gluten • ALUAT – pentru framantare si dospire fara coacere; ideal pentru rulouri, pizza, chifle etc. • FRAMANTARE – doar framantare (fara dospire); potrivit pentru diverse tipuri de aluaturi • PRAJITURA – pentru amestecarea ingredientelor de prajituri, checuri sau tarte, urmand apoi coacerea automata • GEM – pentru prepararea gemurilor sau marmeladelor din fructe proaspete • IAURT – pentru prepararea iaurtului de casa • COACERE – pentru coacerea painii brune, a prajiturilor sau a ruladelor din carne • PERSONALIZAT – permite reglarea individuala a tuturor etapelor de preparare a painii GearDrive – sistem de antrenare fara curea a carligului de framantare Prima masina de paine fara curea de transmisie. Pentru actionarea carligului de framantare este utilizata o cutie de viteze fiabila, fara intretinere, conectata la un motor DC puternic. Acest sistem elimina riscul ruperii curelei si asigura o durata lunga de viata a aparatului. Preparare complet automata Masina asigura framantarea, dospirea corespunzatoare, coacerea de calitate si mentinerea temperaturii dupa finalizare – fara a necesita interventia dumneavoastra. Utilizare multifunctionala • Coacerea diferitelor tipuri de paine (sarata, dulce, alba, integrala sau fara gluten) • Pregatirea diverselor tipuri de aluat, gemuri, marmelade, prajituri, checuri, biscuiti, rulade, chiftele, iaurturi etc. Coace paine de casa exact pe gustul tau Prepara paine proaspata dupa preferintele tale cu masina de facut paine ETA Crustica 4150 90000 . Coacerea nu a fost niciodata mai simpla ! Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi ingredientele, sa alegi unul dintre cele 12 programe presetate, iar aparatul se ocupa de tot restul. Poti pregati o paine doar pentru tine sau pentru intreaga familie, alegand dimensiunea potrivita a painii (0,5 kg, 0,75 kg sau 1 kg ) si nivelul de rumenire al crustei. Capacul este prevazut cu o fereastra transparenta din plastic ( BPA free ), care iti permite sa urmaresti procesul de coacere fara a pierde caldura din interior. Sistem unic GearDrive – functionare silentioasa si durabilitate ridicata Baza masinii ETA Crustica este sistemul inovator GearDrive ce combina o transmisie fara curea cu un motor DC puternic. Datorita acestui concept, aparatul este extrem de fiabil, functioneaza silentios si are o durata lunga de viata. ETA Crustica coace mai mult decat paine Datorita celor 12 programe presetate, masina ETA Crustica poate prepara mult mai mult decat painea clasica. Fara efort, poti coace paine integrala, dulce sau fara gluten, poti pregati aluat pentru pizza sau prajituri, dar si gemuri si iaurturi de casa fara conservanti. Painea calda va fi gata cand te trezesti Trezeste-te in mirosul painii proaspete ! Cu ajutorul temporizatorului de 15 ore , poti programa coacerea astfel incat painea sa fie gata exact cand ai nevoie. Datorita functiei de mentinere la cald, painea ramane proaspata si calda chiar daca ajungi acasa mai tarziu.Descriere produs
Caracteristici principale • Program PERSONALIZAT – permite setarea individuala a etapelor de preparare a painii • Selectie dimensiune paine: 0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg • Selectie nivel rumenire: 3 trepte de intensitate a crustei • Forma de copt detasabila cu strat antiaderent – pentru curatare usoara • 1 carlig de framantare • Maner rabatabil practic pentru manipulare usoara a cuvei • Capac cu fereastra transparenta (BPA free) – pentru monitorizarea procesului de coacere • Afisaj clar cu indicarea stadiului de preparare • Semnal acustic pentru adaugarea ingredientelor suplimentare • Temporizator de 15 ore – functie de pornire intarziata • Functie automata de mentinere la cald (60 minute dupa finalizare) • Memorie in caz de pana de curent • Putere: 550 W Accesorii incluse Vas pentru copt, carlig de framantare, pahar gradat, lingura de masurat, carlig pentru extragere. 12 programe presetate • CLASIC – pentru paine alba din grau sau paine din secara bruna, dar si pentru paine aromata cu ierburi sau stafide • RAPID – pentru prepararea rapida a painii albe, de grau sau de secara; painea obtinuta este mai mica si are un miez dens • DULCE – pentru paini dulci, cu o crusta mai crocanta decat in modul clasic • INTEGRAL – pentru paine din faina integrala, cu continut redus de gluten • FARA GLUTEN – pentru prepararea painii fara gluten • ALUAT – pentru framantare si dospire fara coacere; ideal pentru rulouri, pizza, chifle etc. • FRAMANTARE – doar framantare (fara dospire); potrivit pentru diverse tipuri de aluaturi • PRAJITURA – pentru amestecarea ingredientelor de prajituri, checuri sau tarte, urmand apoi coacerea automata • GEM – pentru prepararea gemurilor sau marmeladelor din fructe proaspete • IAURT – pentru prepararea iaurtului de casa • COACERE – pentru coacerea painii brune, a prajiturilor sau a ruladelor din carne • PERSONALIZAT – permite reglarea individuala a tuturor etapelor de preparare a painii GearDrive – sistem de antrenare fara curea a carligului de framantare Prima masina de paine fara curea de transmisie. Pentru actionarea carligului de framantare este utilizata o cutie de viteze fiabila, fara intretinere, conectata la un motor DC puternic. Acest sistem elimina riscul ruperii curelei si asigura o durata lunga de viata a aparatului. Preparare complet automata Masina asigura framantarea, dospirea corespunzatoare, coacerea de calitate si mentinerea temperaturii dupa finalizare – fara a necesita interventia dumneavoastra. Utilizare multifunctionala • Coacerea diferitelor tipuri de paine (sarata, dulce, alba, integrala sau fara gluten) • Pregatirea diverselor tipuri de aluat, gemuri, marmelade, prajituri, checuri, biscuiti, rulade, chiftele, iaurturi etc. Coace paine de casa exact pe gustul tau Prepara paine proaspata dupa preferintele tale cu masina de facut paine ETA Crustica 4150 90000 . Coacerea nu a fost niciodata mai simpla ! Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi ingredientele, sa alegi unul dintre cele 12 programe presetate, iar aparatul se ocupa de tot restul. Poti pregati o paine doar pentru tine sau pentru intreaga familie, alegand dimensiunea potrivita a painii (0,5 kg, 0,75 kg sau 1 kg ) si nivelul de rumenire al crustei. Capacul este prevazut cu o fereastra transparenta din plastic ( BPA free ), care iti permite sa urmaresti procesul de coacere fara a pierde caldura din interior. Sistem unic GearDrive – functionare silentioasa si durabilitate ridicata Baza masinii ETA Crustica este sistemul inovator GearDrive ce combina o transmisie fara curea cu un motor DC puternic. Datorita acestui concept, aparatul este extrem de fiabil, functioneaza silentios si are o durata lunga de viata. ETA Crustica coace mai mult decat paine Datorita celor 12 programe presetate, masina ETA Crustica poate prepara mult mai mult decat painea clasica. Fara efort, poti coace paine integrala, dulce sau fara gluten, poti pregati aluat pentru pizza sau prajituri, dar si gemuri si iaurturi de casa fara conservanti. Painea calda va fi gata cand te trezesti Trezeste-te in mirosul painii proaspete ! Cu ajutorul temporizatorului de 15 ore , poti programa coacerea astfel incat painea sa fie gata exact cand ai nevoie. Datorita functiei de mentinere la cald, painea ramane proaspata si calda chiar daca ajungi acasa mai tarziu.