Nuga italiana torrone cu cafea si anason bedetti 200g
Momentan Indisponibil
2633
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Bedetti are o traditie lunga, care incepe in 1912, la Falconara Maritima, cu un mic laborator artizanal de preparare a unui dulce tipic italian, si anume ''Torrone'' sau nuga, cum o cunoastem noi.Ingrediente: alune 40%, miere, zahar brun, cafea 3%, glazura suprafata ( faina de cartofi, apa, ulei de masline), albus de ou, seminte de anason, corector de aciditate: acid citric, bicarbonat de sodiu, arome.
Alergeni: poate sa contina gluten, urme de fructe in coaja, lactoza din lapte si derivate din lapte, soia.
Procesul de preparare este unul lent, laborios, pentru a obtine un torrone de cea mai buna calitate, marca Bedetti. Mierea se incalzeste lent la bain marie, se adauga zahar, fructe, cafea, anason, migdale, alune sau fistic. Masa calda si parfumata de torrone este intinsa manual pe o masa de lemn, apoi taiata si modelata in diverse forme: bastonase, praline, tigarete sau in forma de tartine.
Racirea se face pe o masa de marmura, dupa care se poate glasa cu ciocolata.
Se ambaleaza individual.
Descriere produs
Bedetti are o traditie lunga, care incepe in 1912, la Falconara Maritima, cu un mic laborator artizanal de preparare a unui dulce tipic italian, si anume ''Torrone'' sau nuga, cum o cunoastem noi.
Ingrediente: alune 40%, miere, zahar brun, cafea 3%, glazura suprafata ( faina de cartofi, apa, ulei de masline), albus de ou, seminte de anason, corector de aciditate: acid citric, bicarbonat de sodiu, arome.
Alergeni: poate sa contina gluten, urme de fructe in coaja, lactoza din lapte si derivate din lapte, soia.
Procesul de preparare este unul lent, laborios, pentru a obtine un torrone de cea mai buna calitate, marca Bedetti. Mierea se incalzeste lent la bain marie, se adauga zahar, fructe, cafea, anason, migdale, alune sau fistic. Masa calda si parfumata de torrone este intinsa manual pe o masa de lemn, apoi taiata si modelata in diverse forme: bastonase, praline, tigarete sau in forma de tartine.
Racirea se face pe o masa de marmura, dupa care se poate glasa cu ciocolata.
Se ambaleaza individual.
Ingrediente: alune 40%, miere, zahar brun, cafea 3%, glazura suprafata ( faina de cartofi, apa, ulei de masline), albus de ou, seminte de anason, corector de aciditate: acid citric, bicarbonat de sodiu, arome.
Alergeni: poate sa contina gluten, urme de fructe in coaja, lactoza din lapte si derivate din lapte, soia.
Procesul de preparare este unul lent, laborios, pentru a obtine un torrone de cea mai buna calitate, marca Bedetti. Mierea se incalzeste lent la bain marie, se adauga zahar, fructe, cafea, anason, migdale, alune sau fistic. Masa calda si parfumata de torrone este intinsa manual pe o masa de lemn, apoi taiata si modelata in diverse forme: bastonase, praline, tigarete sau in forma de tartine.
Racirea se face pe o masa de marmura, dupa care se poate glasa cu ciocolata.
Se ambaleaza individual.