Olita portabila pentru fetite de urinat

10 Produs(e)
DLP-014

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18.00 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Olita portabila este foarte practica pentru situatiile in care parintii sunt cu copii afara, calatoresc cu masina sau daca sunt in trafic, magazine, etc si nu au acces imediat la o toaleta, atunci cand copilul are nevoie sa urineze.


Olita are un design atragator, adaptata fiziologiei copiilor, disponibila in variantele pentru baietei si fetite. Olita portabila pentru calatorii are un sistem anticurgere si este ermetica, astfel incat nu lasa urina sa curga in exterior.


Caracteristici:


* Olita poate fi utilizata fara a fi nevoie sa opriti masina sau sa cautati un loc pentru parcare – forma produsului este adaptata fiziologiei copiilor, astfel incat copilul poate sa urineze fara sa se murdareasca


* Fara miros - palnia anticurgere si capacul etans previne scurgerea urinei din olita si impiedica raspandirea mirosului de urina in exterior.


* Usor de folosit - designul produsului scade riscul de a va murdari pe maini.


* Pisioarul se reutilizeaza dupa spalare – palnia de protectie este detasabila, astfel incat continutul se inlatura, iar vasul se spala cu detergent.


* Usor de transportat – olita are o greutate de 200 grame si o inaltime de 15 cm – incape in orice geanta sau rucsac.


* Sigura olita are un sistem anticurgere, iar capacul de protectie asigura etansietatea produsului.


* Daca sunteti in etapa de trecere de la scutece la chilotei, olita portabila este solutia ideala atunci cand copilul vrea sa faca pipi afara. Designul prietenos, de jucarie, este usor acceptat de copii.


* Materialul din care este fabricata olita – polipropilena este sigura pentru copii si prietenoasa fata de mediu.


* Mai multe urinari – olita portabila are un volum care permite acumularea de lichid de la 34 urinari ale copilului, fara sa fie nevoie sa goliti vasul.


* Olita are o tortita de fixare astfel incat poate fi agatata/prinsa de carucior.


* Dimensiuni: 18.5 x 8.5 cm


* Volum: capacitate maxima 500 ml


Varsta recomandata: 12 luni+


Descriere produs

Olita portabila este foarte practica pentru situatiile in care parintii sunt cu copii afara, calatoresc cu masina sau daca sunt in trafic, magazine, etc si nu au acces imediat la o toaleta, atunci cand copilul are nevoie sa urineze.Olita are un design atragator, adaptata fiziologiei copiilor, disponibila in variantele pentru baietei si fetite. Olita portabila pentru calatorii are un sistem anticurgere si este ermetica, astfel incat nu lasa urina sa curga in exterior.Caracteristici:* Olita poate fi utilizata fara a fi nevoie sa opriti masina sau sa cautati un loc pentru parcare – forma produsului este adaptata fiziologiei copiilor, astfel incat copilul poate sa urineze fara sa se murdareasca* Fara miros - palnia anticurgere si capacul etans previne scurgerea urinei din olita si impiedica raspandirea mirosului de urina in exterior.* Usor de folosit - designul produsului scade riscul de a va murdari pe maini.* Pisioarul se reutilizeaza dupa spalare – palnia de protectie este detasabila, astfel incat continutul se inlatura, iar vasul se spala cu detergent.* Usor de transportat – olita are o greutate de 200 grame si o inaltime de 15 cm – incape in orice geanta sau rucsac.* Sigura olita are un sistem anticurgere, iar capacul de protectie asigura etansietatea produsului.* Daca sunteti in etapa de trecere de la scutece la chilotei, olita portabila este solutia ideala atunci cand copilul vrea sa faca pipi afara. Designul prietenos, de jucarie, este usor acceptat de copii.* Materialul din care este fabricata olita – polipropilena este sigura pentru copii si prietenoasa fata de mediu.* Mai multe urinari – olita portabila are un volum care permite acumularea de lichid de la 34 urinari ale copilului, fara sa fie nevoie sa goliti vasul.* Olita are o tortita de fixare astfel incat poate fi agatata/prinsa de carucior.* Dimensiuni: 18.5 x 8.5 cm* Volum: capacitate maxima 500 mlVarsta recomandata: 12 luni+Negociat

Produsul Olita portabila pentru fetite de urinat este vandut prin negociat.ro de AKIRA KINDER SPORT Partener

negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Olita portabila pentru fetite de urinat

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.