Parmezan bucati parmigiano reggiano 5 snack - 100g
Momentan Indisponibil
1145
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INGREDIENTE: lapte, sare, cheag.ALERGENI: lactoza.
INFO: Stiati ca Parmezanul italian Parmareggio este un produs 100% natural fara aditivi? Este interzisa chiar si folosirea aditivilor naturali, la prepararea parmezanului.
Parmiggiano Reggiano este preparat din lapte de vaca nepasteurizat: laptele integral muls de dimineata se amesteca cu laptele degresat muls cu o seara inainte, rezultand un amestec partial degresat. Pastrarea laptelui se face neaparat in vase de cupru. Un aspect foarte important: hrana animalelor este compusa doar di iarba verde si fan, fara furaje de siloz sau furaje lichide fermentate.
Deci, o hranire 100% naturala, este conditia esentiala pentru laptele de vaca din care se prepara parmezanul autentic.
Fermentatia laptelui este totodata naturala, fara daos de culturi de fermentatie artificiale.
Are la baza ‘’sieroinnesto’’’natural, obtinut din zer fiert.
Zerul rezultat din prelucrarea laptelui este lasat la fermentat in vase speciale pentru 20-22 de h si utilizat a doua zi ca ‘’starter’’, ca si cultura de fermentatie naturala.
Descriere produs
INGREDIENTE: lapte, sare, cheag.
ALERGENI: lactoza.
INFO: Stiati ca Parmezanul italian Parmareggio este un produs 100% natural fara aditivi? Este interzisa chiar si folosirea aditivilor naturali, la prepararea parmezanului.
Parmiggiano Reggiano este preparat din lapte de vaca nepasteurizat: laptele integral muls de dimineata se amesteca cu laptele degresat muls cu o seara inainte, rezultand un amestec partial degresat. Pastrarea laptelui se face neaparat in vase de cupru. Un aspect foarte important: hrana animalelor este compusa doar di iarba verde si fan, fara furaje de siloz sau furaje lichide fermentate.
Deci, o hranire 100% naturala, este conditia esentiala pentru laptele de vaca din care se prepara parmezanul autentic.
Fermentatia laptelui este totodata naturala, fara daos de culturi de fermentatie artificiale.
Are la baza ‘’sieroinnesto’’’natural, obtinut din zer fiert.
Zerul rezultat din prelucrarea laptelui este lasat la fermentat in vase speciale pentru 20-22 de h si utilizat a doua zi ca ‘’starter’’, ca si cultura de fermentatie naturala.
ALERGENI: lactoza.
INFO: Stiati ca Parmezanul italian Parmareggio este un produs 100% natural fara aditivi? Este interzisa chiar si folosirea aditivilor naturali, la prepararea parmezanului.
Parmiggiano Reggiano este preparat din lapte de vaca nepasteurizat: laptele integral muls de dimineata se amesteca cu laptele degresat muls cu o seara inainte, rezultand un amestec partial degresat. Pastrarea laptelui se face neaparat in vase de cupru. Un aspect foarte important: hrana animalelor este compusa doar di iarba verde si fan, fara furaje de siloz sau furaje lichide fermentate.
Deci, o hranire 100% naturala, este conditia esentiala pentru laptele de vaca din care se prepara parmezanul autentic.
Fermentatia laptelui este totodata naturala, fara daos de culturi de fermentatie artificiale.
Are la baza ‘’sieroinnesto’’’natural, obtinut din zer fiert.
Zerul rezultat din prelucrarea laptelui este lasat la fermentat in vase speciale pentru 20-22 de h si utilizat a doua zi ca ‘’starter’’, ca si cultura de fermentatie naturala.