Paste de porumb fettucce le veneziane - 250g, fara gluten
Momentan Indisponibil
991
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INGREDIENTE: Faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala.ALERGENI: fara Gluten, fara Lactoza, fara Ou.
CANTITATE: 250g.
INFO: Un Produs marca Molino di Ferro, care pune in valoare toata bunatatea naturala a fainii de porumb.
Varietatea impresionanta de forme este meritul inventivitatii italienilor in materie de paste. De la paste mini, ideale pentru supe sau ca preparate speciale pentru copii, la paste scurte, paste lungi, pana la paste ''gigant'', precum Conchiglioni, Fusilloni si Lumaconi. Paste pentru toate gusturile deci, gata de combinat cu sosul preferat, ce poate fi alb sau cu rosii, sos cu carne, cu peste sau sos de rosii cu legume. De regula, pastele lungi se recomanda cu sosuri lejere, iar pastele scurte sunt perfecte pentru sosuri mai consistente, cum este Sos Ragu. Foarte important este timpul de coacere indicat pentru fiecare produs in parte. Acesta difera in functie de tipul de faina, de grosimea foii de paste, de modul de uscare. Chiar daca nu dorim sa servim o mancare de paste ''al dente'', precum italienii, nu este indicat sa fierbem prea mult pastele, pentru a nu isi pierde gustul sau aspectul preparatului. De retinut: parmezanul este ''cireasa de pe tort'' pentru o mancare de paste. Paste si parmezan, o uniune de gusturi pentru o experienta senzoriala de neegalat.
Descriere produs
INGREDIENTE: Faina de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetala.
ALERGENI: fara Gluten, fara Lactoza, fara Ou.
CANTITATE: 250g.
INFO: Un Produs marca Molino di Ferro, care pune in valoare toata bunatatea naturala a fainii de porumb.
Varietatea impresionanta de forme este meritul inventivitatii italienilor in materie de paste. De la paste mini, ideale pentru supe sau ca preparate speciale pentru copii, la paste scurte, paste lungi, pana la paste ''gigant'', precum Conchiglioni, Fusilloni si Lumaconi. Paste pentru toate gusturile deci, gata de combinat cu sosul preferat, ce poate fi alb sau cu rosii, sos cu carne, cu peste sau sos de rosii cu legume. De regula, pastele lungi se recomanda cu sosuri lejere, iar pastele scurte sunt perfecte pentru sosuri mai consistente, cum este Sos Ragu. Foarte important este timpul de coacere indicat pentru fiecare produs in parte. Acesta difera in functie de tipul de faina, de grosimea foii de paste, de modul de uscare. Chiar daca nu dorim sa servim o mancare de paste ''al dente'', precum italienii, nu este indicat sa fierbem prea mult pastele, pentru a nu isi pierde gustul sau aspectul preparatului. De retinut: parmezanul este ''cireasa de pe tort'' pentru o mancare de paste. Paste si parmezan, o uniune de gusturi pentru o experienta senzoriala de neegalat.
ALERGENI: fara Gluten, fara Lactoza, fara Ou.
CANTITATE: 250g.
INFO: Un Produs marca Molino di Ferro, care pune in valoare toata bunatatea naturala a fainii de porumb.
Varietatea impresionanta de forme este meritul inventivitatii italienilor in materie de paste. De la paste mini, ideale pentru supe sau ca preparate speciale pentru copii, la paste scurte, paste lungi, pana la paste ''gigant'', precum Conchiglioni, Fusilloni si Lumaconi. Paste pentru toate gusturile deci, gata de combinat cu sosul preferat, ce poate fi alb sau cu rosii, sos cu carne, cu peste sau sos de rosii cu legume. De regula, pastele lungi se recomanda cu sosuri lejere, iar pastele scurte sunt perfecte pentru sosuri mai consistente, cum este Sos Ragu. Foarte important este timpul de coacere indicat pentru fiecare produs in parte. Acesta difera in functie de tipul de faina, de grosimea foii de paste, de modul de uscare. Chiar daca nu dorim sa servim o mancare de paste ''al dente'', precum italienii, nu este indicat sa fierbem prea mult pastele, pentru a nu isi pierde gustul sau aspectul preparatului. De retinut: parmezanul este ''cireasa de pe tort'' pentru o mancare de paste. Paste si parmezan, o uniune de gusturi pentru o experienta senzoriala de neegalat.