Paste umplute cappelletti cu carne barilla emiliane 250g
3 Produs(e)
337
Mai sunt doar 3 bucati in stoc.
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INGREDIENTE: branza Grana Padano DOP (contine lizozima de oua), arome (grau), antioxidant: extract de rozmarin, pesmet, fibra de grau, oua proaspete din categoria A, carne tocata de porc (porc, sare, zahar, piper, porumb, coriandru, nucsoara), ulei de floarea-soarelui, faina din grau dur, fulgi de cartofi.ALERGENI: gluten. Poate sa contina urme de soia si mustar.
CANTITATE: 250g.
EAN: 8076809537698 .
INFO: Fondata in 1877 la Parma, de catre Pietro Barilla, producator de paine si pasta, cuprinde astazi o gama foarte bogata de pasta uscata, pasta umpluta, pasta proaspata, sosuri, dar si faina, dulciuri si paine. Varietatea sortimentala si calitatea de exceptie sunt date de bogatia inventiva de forme, fiecare asociindu-se cu un anumit condiment sau cu anumita reteta.
Cappelletti se disting de Tortellini, atat prin diversitatea umpluturii, cat si prin forma data de modul diferit de pliere a laturilor. Ambii se formeaza plecand de la un triunghi isoscel obtinut in urma plierii la jumatate patratul de foaie cu umplutura depusa la mijloc. Cele doua extremitati ale Tortellin-ului (varfurile bazei) se rotesc in jurul degetului si se preseaza pentru a se lipi, obtinand forma tipica rotunda, cu un for la centru. Marginile cappellett-ului insa se preseaza una peste alta, pentru a obtine o forma de caciula, fara for la mijloc. Pentru ambele tipuri de paste exista diferite tipuri de umplutura, ce variaza in functie de zona in care sunt preparati. In general, Cappelletti sunt de dimensiune mica si se consuma in supa, dar exista si varianta ‘’Cappellaccio’’. ‘’Cappellaccio’’ sunt de forma identica, dar de dimensiune cel putin dubla si nu se consuma in supa. ‘’Cappellaccio’’ de dovleac cu umplutura pe baza de dovleac si amaretto sunt paste tipice din Ferrara.
CANTITATE: 250g.
Descriere produs
INGREDIENTE: branza Grana Padano DOP (contine lizozima de oua), arome (grau), antioxidant: extract de rozmarin, pesmet, fibra de grau, oua proaspete din categoria A, carne tocata de porc (porc, sare, zahar, piper, porumb, coriandru, nucsoara), ulei de floarea-soarelui, faina din grau dur, fulgi de cartofi.
ALERGENI: gluten. Poate sa contina urme de soia si mustar.
CANTITATE: 250g.
EAN: 8076809537698 .
INFO: Fondata in 1877 la Parma, de catre Pietro Barilla, producator de paine si pasta, cuprinde astazi o gama foarte bogata de pasta uscata, pasta umpluta, pasta proaspata, sosuri, dar si faina, dulciuri si paine. Varietatea sortimentala si calitatea de exceptie sunt date de bogatia inventiva de forme, fiecare asociindu-se cu un anumit condiment sau cu anumita reteta.
Cappelletti se disting de Tortellini, atat prin diversitatea umpluturii, cat si prin forma data de modul diferit de pliere a laturilor. Ambii se formeaza plecand de la un triunghi isoscel obtinut in urma plierii la jumatate patratul de foaie cu umplutura depusa la mijloc. Cele doua extremitati ale Tortellin-ului (varfurile bazei) se rotesc in jurul degetului si se preseaza pentru a se lipi, obtinand forma tipica rotunda, cu un for la centru. Marginile cappellett-ului insa se preseaza una peste alta, pentru a obtine o forma de caciula, fara for la mijloc. Pentru ambele tipuri de paste exista diferite tipuri de umplutura, ce variaza in functie de zona in care sunt preparati. In general, Cappelletti sunt de dimensiune mica si se consuma in supa, dar exista si varianta ‘’Cappellaccio’’. ‘’Cappellaccio’’ sunt de forma identica, dar de dimensiune cel putin dubla si nu se consuma in supa. ‘’Cappellaccio’’ de dovleac cu umplutura pe baza de dovleac si amaretto sunt paste tipice din Ferrara.
CANTITATE: 250g.
ALERGENI: gluten. Poate sa contina urme de soia si mustar.
CANTITATE: 250g.
EAN: 8076809537698 .
INFO: Fondata in 1877 la Parma, de catre Pietro Barilla, producator de paine si pasta, cuprinde astazi o gama foarte bogata de pasta uscata, pasta umpluta, pasta proaspata, sosuri, dar si faina, dulciuri si paine. Varietatea sortimentala si calitatea de exceptie sunt date de bogatia inventiva de forme, fiecare asociindu-se cu un anumit condiment sau cu anumita reteta.
Cappelletti se disting de Tortellini, atat prin diversitatea umpluturii, cat si prin forma data de modul diferit de pliere a laturilor. Ambii se formeaza plecand de la un triunghi isoscel obtinut in urma plierii la jumatate patratul de foaie cu umplutura depusa la mijloc. Cele doua extremitati ale Tortellin-ului (varfurile bazei) se rotesc in jurul degetului si se preseaza pentru a se lipi, obtinand forma tipica rotunda, cu un for la centru. Marginile cappellett-ului insa se preseaza una peste alta, pentru a obtine o forma de caciula, fara for la mijloc. Pentru ambele tipuri de paste exista diferite tipuri de umplutura, ce variaza in functie de zona in care sunt preparati. In general, Cappelletti sunt de dimensiune mica si se consuma in supa, dar exista si varianta ‘’Cappellaccio’’. ‘’Cappellaccio’’ sunt de forma identica, dar de dimensiune cel putin dubla si nu se consuma in supa. ‘’Cappellaccio’’ de dovleac cu umplutura pe baza de dovleac si amaretto sunt paste tipice din Ferrara.
CANTITATE: 250g.