Periuta electrica sonicpower battery young edition

10 Produs(e)
661880

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 5.24 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

"Perii inovativi ""Young Edition"" in combinatie cu miscarile sonice de inalta frecventa elimina eficient placa dentara, protejand atat dintii cat si gingia. Asigura o curatare cu de pana de 9 ori mai buna a spatiilor interdentare (comparat cu periuta de dinti conventionala, manuala).

Se foloseste in aceasi maniera ca si o periuta manuala (se recomanda miscari circulare). Capul periutei si bateria tip AAA (inclusa) se schimba foarte usor. Bateria tine aproximativ 3 luni daca se utilizeaza 3 x 2 minute pe zi. Capetele de schimb se gasesc separat, in comert.

Capac igienic inclus.

Se recomanda schimbarea capului de periuta la fiecare 3 luni!"

Descriere produs

"Perii inovativi ""Young Edition"" in combinatie cu miscarile sonice de inalta frecventa elimina eficient placa dentara, protejand atat dintii cat si gingia. Asigura o curatare cu de pana de 9 ori mai buna a spatiilor interdentare (comparat cu periuta de dinti conventionala, manuala).Se foloseste in aceasi maniera ca si o periuta manuala (se recomanda miscari circulare). Capul periutei si bateria tip AAA (inclusa) se schimba foarte usor. Bateria tine aproximativ 3 luni daca se utilizeaza 3 x 2 minute pe zi. Capetele de schimb se gasesc separat, in comert.Capac igienic inclus.Se recomanda schimbarea capului de periuta la fiecare 3 luni!"

Produs

Produsul Periuta electrica sonicpower battery young edition este vandut prin negociat.ro de Zass Romania SRL Partener

Informatii suplimentare

Brand:
Trisa
Model Produs:
61880
Tip produs:
Periuta electrica

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Periuta electrica sonicpower battery young edition

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.