Preparat deshidratat din alac cu hribi ''il farrotto'' cascina belvedere 250g
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INGREDIENTE: alac bio prefiert, hribi bio (Boletus edulis), sare marina, faina de orez, legume deshidratate (ceapa, telina, morcov, patrunjel, praz), ulei extravirgin de masline, usturoi, amidon de porumb, miso (soia, orez, apa, sare, Koji), extract de drojdie, condimente. Toate ingredientele sunt de origine biologica.
ALERGENI: telina, soia. Nu contine gluten.
INFO: Alacul este in mod absolut una din cele mai antice cereale, cultivat inca din vechime, din era neolitica. Este denumit astfel, pentru ca boabele sale raman „imbracate” si dupa treierat. Alacul este o cereala paioasa din familia Gramineelor. Denumirea de alac a fost atribuita si altor grane ( de ex. Graul Spelta). Este un soi stravechi foarte rezistent la schimbari de temperatura si la imbolnaviri. Miso este un condiment concentrat de origine japoneza obtinut di fermentarea boabelor de soia galbena cu sare marina si cereale, in particular orz sau orez. Are un aport semnificativ de probiotice care favorizeaza regularitatea intestinului.
CANTITATE: 250g.
Descriere produs
INGREDIENTE: alac bio prefiert, hribi bio (Boletus edulis), sare marina, faina de orez, legume deshidratate (ceapa, telina, morcov, patrunjel, praz), ulei extravirgin de masline, usturoi, amidon de porumb, miso (soia, orez, apa, sare, Koji), extract de drojdie, condimente. Toate ingredientele sunt de origine biologica.
ALERGENI: telina, soia. Nu contine gluten.
INFO: Alacul este in mod absolut una din cele mai antice cereale, cultivat inca din vechime, din era neolitica. Este denumit astfel, pentru ca boabele sale raman „imbracate” si dupa treierat. Alacul este o cereala paioasa din familia Gramineelor. Denumirea de alac a fost atribuita si altor grane ( de ex. Graul Spelta). Este un soi stravechi foarte rezistent la schimbari de temperatura si la imbolnaviri. Miso este un condiment concentrat de origine japoneza obtinut di fermentarea boabelor de soia galbena cu sare marina si cereale, in particular orz sau orez. Are un aport semnificativ de probiotice care favorizeaza regularitatea intestinului.
CANTITATE: 250g.