Rosii italiene decojite calitate san marzano dop, la fiammante, 400g
Momentan Indisponibil
3654
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INGREDIENTE: rosii 100% italiene, busuioc, sare.CANTITATE: 400g.
INFO: Roșia din San Marzano se recoltează din iulie până în septembrie, numai dacă este coaptă și numai când apune soarele.
Imediat ce este recoltată, trebuie clătita și introdusă în borcane, apoi fiartă timp de 13 minute.
Nimic altceva: fără aditivi, fără conservanți.
În farfurie își dezvăluie toată personalitatea: sosul obținut cu aceste roșii rămâne literalmente atașat de paste.
Până acum cateva decenii, teritoriul extrem de fertil din jurul orasului Napoli, dar și al localitatilor invecinate din zona Sarnese-Nocerino era cultivat aproape exclusiv cu rosii San Marzano: o roșie delicată, cu o piele subțire, care își păstrează aroma o perioadă îndelungată, chiar și prin conservare.
În urma une boli grave care a distrus culturile, multe câmpuri au fost transformate în floricultură și construcția de sere s-a înmulțit.
Atunci când practica de a produce „ roşii decojite” cu hibrizi mai rezistenți la prelucrarea mecanică s-a răspândit, de roșiile San Marzano, a rămas doar numele.
La Fiammante este unul dintre puţinii producători care a reluat producţia acestei rosii, mulţumită cercetătorilor din domeniu.
Descriere produs
INGREDIENTE: rosii 100% italiene, busuioc, sare.
CANTITATE: 400g.
INFO: Roșia din San Marzano se recoltează din iulie până în septembrie, numai dacă este coaptă și numai când apune soarele.
Imediat ce este recoltată, trebuie clătita și introdusă în borcane, apoi fiartă timp de 13 minute.
Nimic altceva: fără aditivi, fără conservanți.
În farfurie își dezvăluie toată personalitatea: sosul obținut cu aceste roșii rămâne literalmente atașat de paste.
Până acum cateva decenii, teritoriul extrem de fertil din jurul orasului Napoli, dar și al localitatilor invecinate din zona Sarnese-Nocerino era cultivat aproape exclusiv cu rosii San Marzano: o roșie delicată, cu o piele subțire, care își păstrează aroma o perioadă îndelungată, chiar și prin conservare.
În urma une boli grave care a distrus culturile, multe câmpuri au fost transformate în floricultură și construcția de sere s-a înmulțit.
Atunci când practica de a produce „ roşii decojite” cu hibrizi mai rezistenți la prelucrarea mecanică s-a răspândit, de roșiile San Marzano, a rămas doar numele.
La Fiammante este unul dintre puţinii producători care a reluat producţia acestei rosii, mulţumită cercetătorilor din domeniu.
CANTITATE: 400g.
INFO: Roșia din San Marzano se recoltează din iulie până în septembrie, numai dacă este coaptă și numai când apune soarele.
Imediat ce este recoltată, trebuie clătita și introdusă în borcane, apoi fiartă timp de 13 minute.
Nimic altceva: fără aditivi, fără conservanți.
În farfurie își dezvăluie toată personalitatea: sosul obținut cu aceste roșii rămâne literalmente atașat de paste.
Până acum cateva decenii, teritoriul extrem de fertil din jurul orasului Napoli, dar și al localitatilor invecinate din zona Sarnese-Nocerino era cultivat aproape exclusiv cu rosii San Marzano: o roșie delicată, cu o piele subțire, care își păstrează aroma o perioadă îndelungată, chiar și prin conservare.
În urma une boli grave care a distrus culturile, multe câmpuri au fost transformate în floricultură și construcția de sere s-a înmulțit.
Atunci când practica de a produce „ roşii decojite” cu hibrizi mai rezistenți la prelucrarea mecanică s-a răspândit, de roșiile San Marzano, a rămas doar numele.
La Fiammante este unul dintre puţinii producători care a reluat producţia acestei rosii, mulţumită cercetătorilor din domeniu.