Vin italian primitivo di manduria dop notte rossa, vinificat 2021, 750 ml
3 Produs(e)
3024
Mai sunt doar 3 bucati in stoc.
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INFO: Cramele Notte Rossa ofera gama variata de vinuri de calitate premium, de la inimitabilul vin rosu Primitivo di Manduria sau vinul Negroamaro, pana la vinurile rose delicate si proaspete, si la vinurile albe suprinzatoare pentru productia viticola din Salento.
Salento este o peninsula din zona Puglia, situata intre 2 mari: Marea Ionica si Marea Adriatica.Cu terenuri rosiatice, datorita prezentei intense de oxid de fier. Substratul este calcaros, pe alocuri stancos. Un ambient mai degraba fierbinte, cu cantitati reduse de ploi anual si temperaturi ridicate.Salbaticul Salento sugereaza verile lungi si caldura ce strabate viile, sub adierea proaspata a zenitului.La cramele Notte Rossa, recoltarea strugurilor se face manual, dupa ce se asigura o extra maturare a acestora.Macerarea prefermentatie are loc la rece, iar fermentatia alcoolica se face la temperatura controlata de 24˚ – 26˚C.Fermentatia malolactica are loc in vase otel inoxidabil, iar invechirea in butoaie de stejar francez si american, timp de 18 luni.
ALERGENI: contine sulfiti.
Descriere produs
INFO: Cramele Notte Rossa ofera gama variata de vinuri de calitate premium, de la inimitabilul vin rosu Primitivo di Manduria sau vinul Negroamaro, pana la vinurile rose delicate si proaspete, si la vinurile albe suprinzatoare pentru productia viticola din Salento.
Salento este o peninsula din zona Puglia, situata intre 2 mari: Marea Ionica si Marea Adriatica.Cu terenuri rosiatice, datorita prezentei intense de oxid de fier. Substratul este calcaros, pe alocuri stancos. Un ambient mai degraba fierbinte, cu cantitati reduse de ploi anual si temperaturi ridicate.Salbaticul Salento sugereaza verile lungi si caldura ce strabate viile, sub adierea proaspata a zenitului.La cramele Notte Rossa, recoltarea strugurilor se face manual, dupa ce se asigura o extra maturare a acestora.Macerarea prefermentatie are loc la rece, iar fermentatia alcoolica se face la temperatura controlata de 24˚ – 26˚C.Fermentatia malolactica are loc in vase otel inoxidabil, iar invechirea in butoaie de stejar francez si american, timp de 18 luni.
ALERGENI: contine sulfiti.