Dacia plant ceai anason punga 50 g
Momentan Indisponibil
1369
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 17.99 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Ceaiul de Anason este recomandat pentru reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului gastrointestinal, reducerea starilor de greata, imbunatatirea digestiei si cresterea secretiei de lapte la lauze. De ce ceaiurile Dacia Plant? Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic. • Sunt conforme cu standardele de calitate europene. • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Contribuie la - reducerea balonarii si a spasmelor care apar la nivelul intestinului (la copii si adulti); - imbunatatirea digestiei si cresterea poftei de mancare; - normalizarea secretiilor digestive (gastrice, pancreatice, intestinale si biliare); - cresterea secretiei de lapte la lauze; - mentinerea sanatatii arborelui bronsic. Ingrediente anason (Pimpinella anisum) - seminte. Mod de administrare Intern: Pulberea cu administrare sublingual a – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia, o lingurita rasa de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se ianghite cu apa. Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute ianainte de mese. In cazul administrarii iandelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Contraindicatii Intoleranta la anason. Precautii Se utilizeaza cu prudenta la persoanele care au predispozitie la alergii. Fructele vechi (peste 3 ani) sau depozitate in conditii improprii (umezeala) nu se folosesc deoarece devin toxice. Infuzia se prepara in fiecare zi, nu se pastreaza de pe o zi pe alta.Descriere produs
Ceaiul de Anason este recomandat pentru reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului gastrointestinal, reducerea starilor de greata, imbunatatirea digestiei si cresterea secretiei de lapte la lauze. De ce ceaiurile Dacia Plant? Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic. • Sunt conforme cu standardele de calitate europene. • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Contribuie la - reducerea balonarii si a spasmelor care apar la nivelul intestinului (la copii si adulti); - imbunatatirea digestiei si cresterea poftei de mancare; - normalizarea secretiilor digestive (gastrice, pancreatice, intestinale si biliare); - cresterea secretiei de lapte la lauze; - mentinerea sanatatii arborelui bronsic. Ingrediente anason (Pimpinella anisum) - seminte. Mod de administrare Intern: Pulberea cu administrare sublingual a – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia, o lingurita rasa de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se ianghite cu apa. Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute ianainte de mese. In cazul administrarii iandelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Contraindicatii Intoleranta la anason. Precautii Se utilizeaza cu prudenta la persoanele care au predispozitie la alergii. Fructele vechi (peste 3 ani) sau depozitate in conditii improprii (umezeala) nu se folosesc deoarece devin toxice. Infuzia se prepara in fiecare zi, nu se pastreaza de pe o zi pe alta.