Vitamina c naturala f164 60 comprimate masticabile
Momentan Indisponibil
1091
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 17.99 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INGREDIENTE/COMPRIMAT: - fructoză - extract uscat din fructe de acerola (Malpighia glabra) standardizat în min. 25% vitamina C 300 mg - extract uscat de coacăze negre (Ribes nigri fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 40 mg - extract uscat de măceşe (Cynosbati fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 40 mg - ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum) 25,5 mg - extract uscat de afine (Myrtilli fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 20 mg - excipienţi: agent de încărcare: celuloză; agent de curgere: aerosil, stearat de magneziu. Produsul nu conţine zahăr. Un comprimat conţine 100 mg Vitamina C, asigurând 125% din valoarea nutriţională de referinţă. Fructele de acerola, cunoscute și sub numele de vișină tropicală sau cireașă portoricană, au cel mai mare conţinut de vitamina C. Fructul de acerola mai conţine provitamina A, vitamina B1, B2, B3, B5, magneziu, potasiu. În comparaţie cu 100 g de portocale, care conţin 50 mg vitamina C, aceeași cantitate de acerola conţine însă de la 1500 la 5000 mg de vitamina C. Coacăzele negre erau încă din secolul al XVIII - lea preparate oficinale în The London Pharmacopoeia, sub forma de Syrupus Ribis nigri, şi de Succus Ribis nigri inspissatus. Coacăzele sunt bogate în vitamine (în special vitamina A, B3, B5, C şi E), minerale (potasiu, calciu, fier, mangan, magneziu) şi flavonoide. Afinele au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri în principal în domeniul alimentar dar, datorită conţinutului în taninuri, în special, au fost mult apreciate ca remediu inclusiv în medicina românească ştiinţifică şi populară. Fructele de afin au o însemnată valoare nutritivă şi fiziologică, conferită şi de alţi compuşi pe care îi conţin precum polifenolii, flavonoidele, vitamina C, şi antocianozidele care le dau culoarea albastră. Întrebuinţarea măceşului nu era lipsită de interes în România la mijlocul secolului trecut, medicina ştiinţifică din acea perioadă aprecia la măceşe bogăţia în vitamina C, considerând pe atunci că 3 grame de coji de fructe sunt suficiente să dea vitamina C necesară pe o zi unui om. Fructele de măceş sunt foarte apreciate pentru conţinutul lor bogat în vitamina C, carotenoide, vitaminele A, B1, B2, E, P, PP şi K. Măceşele au cu 40-50% mai multă vitamina C decât lămâia şi cu 60% mai mult decât grapefruitul. Uleiul esenţial de lămâie, bogat în limonen, este folosit atât ca aromatizant alimentar pentru a corecta gustul și a crește puterea infuziilor și a tincturilor amare, dar şi în aromaterapie datorită virtuţilor conferite de aroma sa tonică, reconfortantă, răcoritoare și agreabilă. BENEFICII ALE UTILIZĂRII: Vitamina C contribuie la: -funcţionarea normală a sistemului imunitar; -funcţionarea normală a sistemului nervos; -reducerea oboselii şi extenuării; -protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; -metabolismul energetic normal; -creşte absorbţia fierului. Măceşele şi coacăzele negre îmbunătăţesc starea generală a organismului, fortifică organismul şi îl ajută să funcţioneze optim Măceşele susţin rezistenţa organismului și ajută la întărirea sistemului natural de apărare al organismului Coacăzele susţin rezistenţa organismului împotriva stresului şi a condiţiilor de mediu nefavorabile Afinele sunt antioxidante. ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu este indicat persoanelor cu intoleranţă la fructoză. SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, între mese, timp de 4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. MOD DE UTILIZARE: Copii 3 - 6 ani: 1 comprimat de 2 ori pe zi. Copii 7 - 12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii peste 12 ani si adulţi: 2 comprimate de 2 ori pe zi. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 8 comprimate pe zi. Durata curei: 1 lună. Cura se poate repeta la nevoie. ASOCIERI RECOMANDATE: -pentru susţinerea imunităţii la copii cu vârste între 3 - 6 ani, produsul se poate asocia cu comprimatele Echinacea cu propolis şi vitamina C-F170 -pentru susţinerea imunităţii la copii peste 6 ani şi adulţi produsul se poate asocia cu capsule Imunitate respirator şi digestivF160, capsule Imunitate cu 7 ciuperci-F163 sau capsule Zinc+vitamina D3-F180 şi ceai Imunitate-F146 A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Nr. 14875/11.06.2021Descriere produs
INGREDIENTE/COMPRIMAT: - fructoză - extract uscat din fructe de acerola (Malpighia glabra) standardizat în min. 25% vitamina C 300 mg - extract uscat de coacăze negre (Ribes nigri fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 40 mg - extract uscat de măceşe (Cynosbati fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 40 mg - ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum) 25,5 mg - extract uscat de afine (Myrtilli fructus) standardizat în min. 25% vitamina C 20 mg - excipienţi: agent de încărcare: celuloză; agent de curgere: aerosil, stearat de magneziu. Produsul nu conţine zahăr. Un comprimat conţine 100 mg Vitamina C, asigurând 125% din valoarea nutriţională de referinţă. Fructele de acerola, cunoscute și sub numele de vișină tropicală sau cireașă portoricană, au cel mai mare conţinut de vitamina C. Fructul de acerola mai conţine provitamina A, vitamina B1, B2, B3, B5, magneziu, potasiu. În comparaţie cu 100 g de portocale, care conţin 50 mg vitamina C, aceeași cantitate de acerola conţine însă de la 1500 la 5000 mg de vitamina C. Coacăzele negre erau încă din secolul al XVIII - lea preparate oficinale în The London Pharmacopoeia, sub forma de Syrupus Ribis nigri, şi de Succus Ribis nigri inspissatus. Coacăzele sunt bogate în vitamine (în special vitamina A, B3, B5, C şi E), minerale (potasiu, calciu, fier, mangan, magneziu) şi flavonoide. Afinele au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri în principal în domeniul alimentar dar, datorită conţinutului în taninuri, în special, au fost mult apreciate ca remediu inclusiv în medicina românească ştiinţifică şi populară. Fructele de afin au o însemnată valoare nutritivă şi fiziologică, conferită şi de alţi compuşi pe care îi conţin precum polifenolii, flavonoidele, vitamina C, şi antocianozidele care le dau culoarea albastră. Întrebuinţarea măceşului nu era lipsită de interes în România la mijlocul secolului trecut, medicina ştiinţifică din acea perioadă aprecia la măceşe bogăţia în vitamina C, considerând pe atunci că 3 grame de coji de fructe sunt suficiente să dea vitamina C necesară pe o zi unui om. Fructele de măceş sunt foarte apreciate pentru conţinutul lor bogat în vitamina C, carotenoide, vitaminele A, B1, B2, E, P, PP şi K. Măceşele au cu 40-50% mai multă vitamina C decât lămâia şi cu 60% mai mult decât grapefruitul. Uleiul esenţial de lămâie, bogat în limonen, este folosit atât ca aromatizant alimentar pentru a corecta gustul și a crește puterea infuziilor și a tincturilor amare, dar şi în aromaterapie datorită virtuţilor conferite de aroma sa tonică, reconfortantă, răcoritoare și agreabilă. BENEFICII ALE UTILIZĂRII: Vitamina C contribuie la: -funcţionarea normală a sistemului imunitar; -funcţionarea normală a sistemului nervos; -reducerea oboselii şi extenuării; -protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; -metabolismul energetic normal; -creşte absorbţia fierului. Măceşele şi coacăzele negre îmbunătăţesc starea generală a organismului, fortifică organismul şi îl ajută să funcţioneze optim Măceşele susţin rezistenţa organismului și ajută la întărirea sistemului natural de apărare al organismului Coacăzele susţin rezistenţa organismului împotriva stresului şi a condiţiilor de mediu nefavorabile Afinele sunt antioxidante. ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu este indicat persoanelor cu intoleranţă la fructoză. SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, între mese, timp de 4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. MOD DE UTILIZARE: Copii 3 - 6 ani: 1 comprimat de 2 ori pe zi. Copii 7 - 12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii peste 12 ani si adulţi: 2 comprimate de 2 ori pe zi. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 8 comprimate pe zi. Durata curei: 1 lună. Cura se poate repeta la nevoie. ASOCIERI RECOMANDATE: -pentru susţinerea imunităţii la copii cu vârste între 3 - 6 ani, produsul se poate asocia cu comprimatele Echinacea cu propolis şi vitamina C-F170 -pentru susţinerea imunităţii la copii peste 6 ani şi adulţi produsul se poate asocia cu capsule Imunitate respirator şi digestivF160, capsule Imunitate cu 7 ciuperci-F163 sau capsule Zinc+vitamina D3-F180 şi ceai Imunitate-F146 A se păstra la loc uscat şi la temperatura mediului ambiant. Supliment alimentar. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Nr. 14875/11.06.2021